Hellboy'dan İki Yeni Poster Paylaşıldı

17.12.2018 20:33
Hellboy'dan İki Yeni Poster Paylaşıldı

2019'un beklenen filmlerinden olan Hellboy'dan biri hareketli, iki adet poster hayranların beğenisine sunuldu. Filmin fragmanının Perşembe günü yayınlanması bekleniyor.

 

1993 yılında Mike Mignola tarafından yaratılan Hellboy karakteri, insanlığı dünyamıza saldıran korkunç doğaüstü güçlerden korumak için Paranormal Araştırma ve Savunma Bürosu (BPRD) ile birlikte çalışan bir yarı iblistir. Big Red lakaplı karakter aynı zamanda kendi içindeki şeytan olan Anung Un Rama'yla da mücadele eder. Bu şeytanın yeryüzündeki hayatın sonunu getireceği kehanet edilmiştir. 2004 ve 2008 yıllarında çekilen ilk iki filmde Hellboy’u Ron Perlman oynamış, yönetmenliği ise Guillermo Del Toro yapmıştı. Çizgi romandan uyarlanan seride Hellboy'u canlandıracak yeni isim ise Stranger Things dizisinden hatırlayacağımız David Harbour oldu. Filmin yeni versiyonunun Mignola'nın çizgi romanına daha sadık olacağı da belirtildi.

 

Filmin ilk fragmanının 20 Aralık'ta yayınlanacağı duyuruldu. Gelen ilk posterde Big Red'i şeytan boynuzlarıyla ve alevler içindeki tacıyla görüyoruz. Posterin üst kısmında yer alan cümlede ise "Demons Have Demons Too" (Şeytanların da şeytanları vardır.) yazıyor. Ünlü aktris Milla Jovovich’i Blood Queen rolüyle izleyeceğimiz filmin oyuncu kadrosunda Sophie Okonedo, Brian Gleeson, Alistair Petrie, Ian McShane, Daniel Dae Kim ve Penelope Mitchell isimleri öne çıkıyor. Üçüncü filmin yönetmenlik koltuğunda Neil Marshall oturuyor. Film 12 Nisan 2019'da vizyona girecek.