Hellboy Filminin İlk Fragmanı Geldi

19.12.2018 18:17

Dark Horse Comics karakteri Hellboy'un 2019 yapımı filminin ilk fragmanı beklenenden bir gün önce sızdırıldı.


Stranger Things dizisinden hatırlayacağımız David Harbour'un canlandırdığı 2019 yapımı Hellboy'un ilk fragmanının yarın internete düşmesi bekleniyordu. Fakat son zamanlarda sıkça gördüğümüz üzere, yapım ekibinde yer alan bir kişi dayanamayıp fragmanı bir gün önceden sızdırdı. İlk fragman, şimdilik tam olarak bekleneni veremedi. Guillermo Del Toro imzalı ve Ron Perlman başrollü ilk Hellboy'dan sonra filmin stiliyle ilgili beklentiler doruktaydı. Ancak Hellboy filmi, Marvel filmlerinin kullandığı "ilk filmi komedi türünde, ikinci filmi ise aksiyon-macera türünde çekme" formülünü kullanmış ve fazlasıyla komedi ve eğlence unsuru içeriyor gibi görünüyor. Fragmanda çalınan enerjik Billy Idol şarkısı "Mony Mony" de bu hissiyatı destekliyor.

 

İkinci Dünya Savaşı sırasında, gezegeni yıkma amacıyla Nazi deneylerinin sonucu olarak Dünya'ya getirilen bir iblis olan Hellboy'un gerçek adı Anung Un Rama'dır. Neyse ki ABD Paranormal Araştırma ve Savunma Bürosu tarafından kabul edilir ve iblisleri çağırmak yerine onlarla savaşmak için eğitilir. Hellboy çizgi romanlarının çoğu, Hellboy'un şeytani yanını ve onun dünyayı bitirmek için yazılan “kaderi” ile dünyadaki arkadaşlarına olan bağlılığı arasında yaşadığı gelgitleri konu alır. 

 

Ünlü aktris Milla Jovovich’i Blood Queen rolüyle izleyeceğimiz filmin oyuncu kadrosunda Sophie Okonedo, Brian Gleeson, Alistair Petrie, Ian McShane, Daniel Dae Kim ve Penelope Mitchell isimleri öne çıkıyor. Üçüncü filmin yönetmenlik koltuğunda Neil Marshall oturuyor. Film 12 Nisan 2019'da vizyona girecek.