Men In Black Serisinin Beklenen Dördüncü Filminin İlk Fragmanı Çıktı

19.12.2018 19:09

Men in Black serisinin dördüncü filmi olan "Men In Black: International"dan ilk fragman geldi.


Uzaylıları yok etmek için silahlarınızı hazırlayın! Çünkü Sony Pictures 2019 yazının en büyük hitlerinden biri olacağı şimdiden belli olan “Men In Black: International”ın ilk fragmanını yayınladı. Men In Black serisinin dördüncü filmi olan yapımın başrollerinde bu sefer Will Smith ve Tommy Lee Jones'u göremiyoruz. Ayrıca yönetmen Barry Sonnenfeld de bu son M.I.B. filminde çalışmıyor. Yönetmenlik koltuğunda sekizinci Hızlı ve Öfkeli filmi The Fate of the Furious’a da imza atan F. Gary Gray'in oturduğu filmin başrollerini Marvel Sinematik Evreni filmlerindeki Thor karakteriyle büyük üne kavuşan aktör Chris Hemsworth ve Tessa Thompson paylaşıyor.

 

Film, önceki yapımları gözardı etmiyor ancak yoluna yeni karakterlerle devam edecek. Senaryosunu Marvel Sinematik Evreni’ndeki ilk Iron Man filmi ile geçen yıl gösterime giren Transformers: The Last Knight'ın senaristlerinden Art Marcum ve Matt Holloway'in yazdığı filmde Chris Hemsworth ve Tessa Thompson, Ajan H ve Ajan M rollerini üstleniyor. İki ajan, dünya çapındaki bir cinayet gizemini çözmek için ekip kurmak zorunda kalır. Liam Neeson, M.I.B.'in İngiltere şubesinin başkanlığını yürütürken, Emma Thompson da ABD şubesinin başı olarak rol alıyor. 

 

1997, 2002 ve 2012’de gösterime giren Men in Black filmleri, dünya çapında toplam 1,7 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Dördüncü film 14 Haziran 2019’da vizyonda olacak.