Ben Affleck ‘I Am Still Alive’ Filminin Başrolünde Oynayacak

19.12.2018 22:44
Ben Affleck ‘I Am Still Alive’ Filminin Başrolünde Oynayacak

Ben Affleck ve Universal, “I Am Still Alive” romanından uyarlanacak bir film üzerine ortaklaşa çalışıyor. Affleck, filmin hem başrolünü hem de prodüktörlüğünü üstleniyor.


Universal, “Hatchet” ve “The Revenant” filmlerindekine benzer bir hikayeyi konu alan Allie Marshall romanı "I Am Still Alive"ın film haklarını satın aldı. Hikaye annesi bir araba kazasında öldükten sonra Kanada'da vahşi bir yaşam süren babasının yanına taşınmak zorunda kalan bir genç kıza odaklanıyor. Genç kız bir takım şanssızlıklar sonucu ıssızlığın ortasında babasının köpeğiyle kalakaldığında, tahmin ettiğinden daha da güçlü olduğunu öğrenecektir. Lori Evans Taylor, hikayeyi film senaryosu olarak yeniden uyarlayacak. 

 

Affleck, son olarak 2017 yapımı “Justice League” filminde Batman / Bruce Wayne rolüyle görüldü. Kendisi ayrıca JC Chandor'un yönettiği “Triple Frontier” ve Dee Rees'ın yönettiği “The Last Thing He Wanted” adlı filmlerde de yer alıyor. Affleck şimdilerde bağımlılıktan kurtulan bir lise basketbol koçunu canlandırdığı “Torrance” filminin çekimlerini sürdürüyor. Filmin yönetmenliğini ise Gavin O’Connor üstleniyor.