John Wick 3: Parabellum'dan Yepyeni Görseller Yayınlandı!

20.12.2018 12:25
John Wick 3: Parabellum'dan Yepyeni Görseller Yayınlandı!

John Wick 3: Parabellum'un vizyon tarihi yaklaşırken filmle ilgili heyecanımızı canlandıracak iki yeni görsel de ortaya çıktı.

 

2014 senesindeki ilk filminden itibaren John Wick izleyicinin severek takip ettiği bir karakter oldu. Serinin üçüncü filminde ise dünyadaki bütün suikastçıların Wick'i öldürmeye çalışmak için sağlam bir nedeni var. Yani sıradaki film çok ama çok heyecanlı olacak! Reeves'i filmden gelen yeni fotoğraflarında, yağmurlar altında sokakta ve Halle Berry tarafından canlandırılan Sofya ve köpekleri ile çölde görüyoruz. Yönetmen Chad Stahelski'nin bu filmde de aksiyon seviyesini yüksek tutacağı düşünülüyor.

 

EW ayrıca fotoğraflara ek olarak filmle ilgili bazı yeni detaylar paylaştı. Sofya'nın köpeklerine bakacak olursak, tıpkı John'un köpeği gibi Sofya'nın köpekleri de sevilen bir kişin kaybını simgeliyor. Ancak bu köpekler eylemin içine de girecekler, çünkü yönetmen Sofya'nın "köpek asistanları"yla bir aksiyon sahnesi çekmiş. Filmin kadrosuna katılan Mark Dacascos, Asia Kate Dillon ve Anjelica Huston gibi isimler, Wick'i korumakla görevli olan mafya üyelerini canlandıracak. Film 17 Mayıs 2019'da vizyona girecek