Nicole Kidman'lı Destoryer'ın Son Fragmanı Çıktı

20.12.2018 14:54

Nicole Kidman, yeni filmi Destroyer'dan gelen son fragmanda, Aquaman'deki göz kamaştırıcı halinin aksine şaşırtıcı derecede farklı görünüyor.


Festival sezonunun şimdiden övgü toplamaya başlayan filmi, daha önce Girlfight, The Invitation ve Jennifer's Body filmlerinin yönetmen koltuğuna oturan Karyn Kusama tarafından yönetiliyor. Destroyer'da Kidman'ı kariyerinin ilk yıllarında Kaliforniya çölünde tarikat benzeri bir çetenin arasına gizlice sokulan, LAPD dedektifi Erin Bell olarak görüyoruz. Dava büyük bir trajediyle sonuçlanır ancak çetenin lideri ilerleyen yıllarda da kolluk kuvvetlerinin radarına takılınca, Erin kendi geçmişinin şeytanlarıyla yüzleşmek ve hayatta kalan çete üyelerini takip etmeye başlamak zorunda kalır.

 

Yazar Matt Manfredi, on sene önce hikayenin temellerini, senarist ortağı Phil Hay ile birlikte çizmişti. İkili birlikte senaryoyu son haline getirdi. Kadroda ayrıca Tatiana Maslany, Bradley Whitford ve Sebastian Stan de yer alıyor. Film 25 Aralık’ta Amerika’da vizyona girecek. Kidman, Destroyer'daki oyunculuğuyla 76. Altın Küre Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu dalında adaylık kazandı. Ayrıca Oscar dedikoduları da şimdiden kulislerde dolaşmaya başladı.