Cem Yılmaz'ın Çektiği Karakomik Filmler İki Arada ve Kaçamak'tan İlk Fragman Yayınlandı

30.12.2018 02:43

Cem Yılmaz‘ın iki yeni filmi bir arada izleyicilerine sunacak olan Karakomik Filmler projesinin ilk ayağı 2 Arada ve Kaçamak'tan fragman yayınlandı.


Kara komedi türündeki "2 Arada", arabalı vapurda geçen bir hikayeyi konu alıyor ve Cem Yılmaz, Ayzek isimli bir çaycıyı oynuyor. Kadroda Zafer Algöz, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya ve Cem Davran yer alıyor. Bodrum ve İstanbul’da çekimleri gerçekleşen ve "2 Arada"nın ardından izleyeceğimiz diğer film olan "Kaçamak"ta ise, dört kafadar arkadaşın çıktıkları bir detoks tatilinde bir UFO'yla karşılaşmaları sonucu yaşadıkları komik olaylar anlatılıyor. Filmin başrollerine bu sefer Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Necip Memili ve Özkan Uğur bulunuyor. 

 

Daha önce 18 Ocak 2019'da vizyona gireceği duyurulan iki filmin vizyon tarihi ise şimdilik belirsiz. Filmlerin yapımcılığını gerçekleştiren NuLook ve Cem Yılmaz'a ait olan Fikir Sanat prodükisyon şirketlerinin, zincir sinema salonlarıyla bilet fiyatları üzerinden düştüğü ihtilaf nedeniyle filmlerini şimdilik vizyona sokmayacağı duyuruldu. Cem Yılmaz, sosyal medya üzerinden "6 aydır süren çekimleri bugün bitiyor. Tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum. Emek verdiğimiz filmlerin en adaletli şekilde seyircisiyle buluşacağı günü bekliyorum. Film bizim,film sizin... Mısıra değil filme bilet alan milyonlarca seyircimize sorumluluğumdur." ve "Vizyon tarihi? En yakın sinema salonuna sorarsanız size tarih vereceklerdir." sözlerinin yer aldığı paylaşımlarda bulundu.