'American Gods'ın İkinci Sezonunun İlk Üç Dakikası Yayınlandı

01.01.2019 23:59
'American Gods'ın İkinci Sezonunun İlk Üç Dakikası Yayınlandı

Neil Gaiman romanından uyarlanan American Gods dizisinin ikinci sezonu, 10 Mart 2019’da yayınlanacak. Yeni sezonun ilk dakikaları sosyal medyada paylaşıldı.


Dizinin resmi Twitter hesabı, yeni sezonun ilk üç buçuk dakikasını geçtiğimiz Pazar günü yayınladı Gelen ilk görüntülerde iki yeni tanrı, Mr. World ve Technical Boy yer alıyor. Paylaşımda “#AmericanGods'a ibadetiniz ödüllendirildi. İkinci sezonun ilk üç dakikasına bakın ve @STARZ'ta 10 Mart'ta yapılacak prömiyeri kaçırmayın.” açıklaması da yer alıyordu. Videoda, Crispin Glover tarafından canlandırılan ve küreselleşme tanrısı olan Mr. World, teknoloji tanrısı olan Technical Boy'dan tanrıça Media'yı bulmasını rica ediyor. İlk sezonda Gillian Anderson tarafından canlandırılan Tanrıça Media, ikinci sezonda Kahyun Kim tarafından oynanacak.

 

Yeni sezonda 10 bölümlük ilk sezonun aksine 8 bölüm yer alıyor. Üç dakikalık video, tanrıların önümüzdeki sezonda bir başka mücadeleye hazırlandıklarını gösteriyor. Neil Gaiman'ın aynı isimli 2001 tarihli kitabına dayanan TV dizisi, yeni tanrılarla mitolojik tanrılar arasında bir savaş başlatacak olan çatışmaları konu alıyor. Kadrosunda Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning, Pablo Schreiber, Crispin Glover ve Bruce Langley'nin yer aldığı dizinin ilk sezonu 2017'nin Nisan-Haziran ayları arasında yayınlanmıştı. Geçtiğimiz Kasım ayında dizisin showrunner'ları Bryan Fuller ve Michael Green, bütçe ve başka bir takım sıkıntıları sebep göstererek yapımdan ayrılmış, yerlerine Jesse Alexander gelmişti. American Gods, 21 aylık bir aranın ardından Mart 2019'da ekranlarda olacak.