John Krasinski 'A Quiet Place 2'nin Konusuyla İlgili İlk Açıklamalarını Yaptı

03.01.2019 18:48
John Krasinski 'A Quiet Place 2'nin Konusuyla İlgili İlk Açıklamalarını Yaptı

John Krasinski'nin geçtiğimiz senenin hit gerilim filminin devamı olan A Quiet Place 2'ye olan katkısı artıyor gibi görünüyor. Ünlü aktör devam filmiyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.


Başlangıçta yeni filmin yapım sürecine doğrudan dahil olmak konusunda isteksiz olan ancak danışmanlık vermekten mutlu olacağını söyeleyen Krasinski, sahip olduğu bir fikri geliştirmeye başlayınca senaryo yazım sürecine de başlamış oldu. The Office dizisiyle tanıdığımız yetenekli oyuncu John Krasinski, stüdyoya başka bir senarist bulmasını önermesine rağmen, stüdyo Krasinski'nin fikrini beğenince oyuncu bir şekilde yeni filmin senaristi oldu. Krasinski, Playlist ile yaptığı yeni bir röportajda A Quiet Place 2 hakkında bazı bilgiler verdi, hatta filmi yönetebileceğini bile söyledi. Filmle ilgili kesin olan tek şey, Emily Blunt'ın canlandırdığı Evelyn karakterini yeni filmde görmeyecek olmamız. Krasinski'nin yeni fikri ilk filmle aynı dönemde geçen bir başka hikayeyi içeriyor.

 

Bu konseptin güzelliği yaratılan dünyanın genişliyor olması." diyen Krasinski, "Pek çok devam filminde, ilk hikayede yer alan kahramanlara veya kötülere geri dönülür ve onun etrafında yeni bir hikaye oluşturulur. Bu devam filminde ise bu durumun üstesinden gelmiş olacağız. Filmin yıldızı aslında olayların yaşandığı dünya. Öyleyse, bu şartlar altında, o dünyada kıyamet sonrası koşulların üstesinden nasıl geliniyor buna odaklanmak daha eğlenceli. Beni bu işe yeniden çeken bu düşünce oldu."

 

Orijinal filmde olduğu gibi, devam filminde de Michael Bay'in sahibi olduğu Platinum Dunes şirketi prodüksiyonu üstlenecek. "Şimdilik senaryoyu yazıyorum. Filmi de yönetip yönetmeyeceğime bakacağız. Bu aslında eğlenceli bir fikir çünkü bence bunun en güzel yanı bir devam filmi gibi hissettirmemesi.". A Quiet Place, uzaylı istilası karşısında güvenliklerini sağlayabilmek için seslerinden vazgeçen bir ailenin öyküsünü konu almıştı. Başrollerde Krasinski'ye eşi Emily Blunt, Noah Jupe ve Millicent Simmonds eşlik etti. Devam filminin ise 15 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.