'Rick and Morty' Yeni Promo Videosuyla Sürpriz Yaptı

03.01.2019 20:40

Animasyon dizi Rick and Morty yeni bir promo videosu yayınlayarak uzun süredir dördüncü sezon tarihinin açıklanmasını bekleyen hayranlarına sürpriz yaptı.


Sevilen dizinin yapım şirketi olan Adult Swim, popüler dizisi Rick and Morty'nin yeni sezonunu yayınlamakta bu kadar gecikerek büyük tepki topluyor. Dan Harmon ile Justin Roiland tarafından yaratılan ve daha önce üç sezonuyla izleyici karşısına çıkan dizi, absürt komedisi ve tuhaflığıyla kendi kitlesini yaratmış ve pek çok hayran kazanmıştı. Yayınlanan son bölümün üzerinden 15 ay geçmişken bile bir prömiyer tarihi veremeyen Adult Swim, ara ara yeni promolar yayınlayarak sabırsız hayranları biraz daha yatıştırmaya çalışıyor. 

 

Rick ve Morty kelimelerinin tekrarlandığı, hipnotik bir atmosfere sahip olan videoda farklı boyutların Rick ve Morty’lerini izliyoruz. En sonunda ise Evil Morty kahramanlarımızı avucunun içine alıyor. Geçtiğimiz sezon finalinin ardından dizinin yeni sezonunda Evil Morty'nin güç kazanarak kahramanlarımıza sıkıntı yaratmasını bekliyorduk zaten. Yeni promo videosu da malumun ilamı oldu. Yeni sezona dair hala hiçbir şey bilmesek de Rick and Morty ekibinin şimdilerde animasyon Star Trek ve Blade Runner dizileri üzerinde çalıştığı söyleniyor.