Jordan Peele Filmi 'Us'ın Türkçe Altyazılı Fragmanı Çıktı

04.01.2019 14:53

Oscarlı yönetmen Jordan Peele, yeni filmiyle karşımıza yepyeni canavarlar çıkarıyor. Us'ın fragmanını izlemek bile korkmak için yeterli!


İlk filmi Get Out ile Rotten Tomatoes'da aldığı 99 puanın, en iyi orijinal senaryo dalında kazandığı Oscar'ın ve gişedeki 250 milyon doları aşkın hasılatın ardından, Jordan Peele merakla beklenen “Us” isimli filmiyle beyaz perdeye geri dönmeye hazırlanıyor. Peele bu kez, perili ev anlatısını garip yeni unsurlarla bezeyerek daha sert bir korku filmi çektiğinin garantisini veriyor. Yönetmen katıldığı son basın etkinliğinde, izleyiciye yeni bir korku mitolojisi ve yeni canavarlar tanıtan bir korku filmi çektiğini söyledi. "Canavarlar ve canavarlarla ilgili hikayeler, toplum olarak daha derin gerçekler ve korkularla yüzleşmemizin en iyi yolu." açıklamasını yapan Peele'nin filmindeki canavarlar oldukça tanıdık. Filmin fragmanında görebildiğimiz kadarıyla, filmin canavarları aslında filmin başrolündeki ailenin tıpatıp aynıları.

 

Universal Studios tarafından çekilen filmin kadrosunda Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Yahya Abdul-Mateen II ve Anna Diop yer alıyor. 15 Mart 2019'da gösterime girecek filmde, bir anne ve babanın çocuklarını götürdükleri sahil kenarındaki evlerinde davetsiz misafirler yüzünden yaşadıkları korkunç olayları izleyeceğiz.