'John Wick: Parabellum'dan Yeni Kareler Var!

06.01.2019 23:46
'John Wick: Parabellum'dan Yeni Kareler Var!

2019'un en çok beklenen dizi ve filmlerinden ilk kareler gelmeye başladı. John Wick serisinin devam halkası Parabellum da iki yeni görseliyle hayranlarına sürpriz yaptı.


John Wick, serinin son filmi Parabellum'dan gelen yeni karelerde canını kurtarmak için Yüksek Masa'nın Direktör'ü ile pazarlığa oturmuş gibi görünüyor. Oscar ödüllü Anjelica Huston'ın canlandırdığı bu karakter Wick'e yardımcı olabilecek mi göreceğiz. Serinin ilk filmi olan John Wick, 2014 senesinde vizyona girdi ve beklenmedik bir aksiyon hiti oldu. 2017 yılında izlediğimiz John Wick: Chapter 2 ise daha da büyük bir başarı yakalayarak heyecan verici bir sonla bitti. Artık dünyadaki bütün suikastçıların Wick'i öldürmeye çalışmak için sağlam bir nedeni var. 

 

John Wick 3 ya da Reeves'in duyurduğu isim olan Parabellum da, ikinci bölümün ayak izlerini takip edecek ve seriye birkaç yeni oyuncu tanıtacak. Kadroya yeni katılan isimler arasında Halle Berry de var. Berry'nin canlandıracağı Sofia, John'un köpeklere olan sevgisini paylaşıyor ve gelen görsellere göre Bay Wick ile birlikte çalışan profesyonel bir suikastçı. Huston'ın karakteri ise, yönetmen Chad Stahelski'nin deyişiyle "John'un yetiştirilmesinden ve korunmasından sorumlu olan biri.". Reeves bu karakterle ilgili olarak "Farklı çeteler ve az sayıda tanımlanamayan suikastçı oluşturmaya çalışıyoruz. Anjelica Huston bu çingene Rus karakteri oynuyor." dedi.

 

Önceki John Wick filmleri, Ian McShane ve Laurence Fishburne gibi önemli aktörlere kilit rollerde parlama şansı sunmuştu. Stahelski ve senarist Derek Kolstad'ın Huston için de aynı şeyi yapmayı hedeflediği düşünülüyor. Ayrıca Direktör'ün, John'un geçmişiyle çok önemli bağları var. İzleyiciler hala Baba Yaga ile ilgili pek çok şeyi bilmiyor, bu yüzden Direktör'ün vereceği bazı ilave bilgiler memnuniyetle kabul edilecektir. John Wick 3, 17 Mayıs 2019 tarihinde vizyona girecek.