Captain Marvel Özel Klibiyle Karşımızda!

07.01.2019 16:14

Vizyona girmesine iki ay kalan Captain Marvel neredeyse her gün yeni bir promosuyla gündeme geliyor. Merakla beklenen filmden özel bir klip ve üç yeni poster yayınlandı.


Marvel Sinematik Evreni'nin hayranları Temmuz ayında vizyona giren “Ant-Man and the Wasp”ten bu yana yeni bir Marvel filmi izleyemeden hayatlarına devam ediyor. Fakat nihayet iple çektiğimiz 2019 yılına girdik ve “Captain Marvel” filminden sadece iki ay uzaktayız. Disney, Marvel'ın ilk kadın başrollü süper kahramanının anlatıldığından da güçlü olduğunu kanıtlayan yeni bir klip ve üç yeni poster yayınladı. 

 

Klip, ilk bakışta genç Nick Fury ve Carol Danvers arasındaki dostluğu gösteriyor. Her Marvel filminde olduğu gibi esprili diyaloglara sahip olacak Captain America'nın bu yönü de vurgulanırken Jude Law'un canlandırdığı Mar-Vell karakterine de daha yakın bir bakış atma imkanı buluyoruz. Film, bizi MCU'daki en güçlü kahramanla tanıştıracak. 1995 yılında geçecek olan Captain Marvel izleyicileri Kree-Skrull savaşına sürükleyor. Bu uzaylı savaşı Marvel çizgi romanlarından hatırladığımız çok büyük bir çatışma. Carol Danvers, bir dizi yıldızlararası güçle donatılmış ve Starforce'un bir parçası olarak Kree ordusuna katılmış eski bir Amerikan savaş pilotudur. Filmde Captain Marvel'ın gizemli kökenlerini keşfetmesi bekleniyor ancak bu yine de geleneksel bir "kahramanlığa giriş" filmi olmayacak.

 

Filmin kadrosunda Brie Larson, Samuel L. Jackson, Annette Bening, Jude Law ve Gemma Chan yer alıyor. Yönetmenliğini Anna Boden ve Ryan Fleck'in üstlendiği "Captain Marvel", 8 Mart 2019'da vizyona girecek.