Dumbo'dan Yepyeni Karakter Posterleri Geldi

08.01.2019 18:09

Disney'in animasyon kahramanı Dumbo, uçmasını sağlayan kocaman kulakları ve masmavi gözleriyle bir kez daha kalplerimizi çalmaya geliyor. Filmden gelen sirk temalı yeni karakter posterleri hayranların beğenisine sunuldu.


Oscarlı animasyon Dumbo filmi 1941 yılında çekildi ve şirketin dördüncü uzun metraj filmi oldu. Disney, geçmişte yarattığı ikonik karakterlere live-action filmler çekerek, bu filmlere yeniden bir saygı duruşunda bulunuyor. Sevimli fil Dumbo ve diğer arkadaşlarının görsel efektlerle canlandırıldığı yeni Dumbo filminde, Danny DeVito'yu çılgın bir sirk sahibi olarak görüyoruz. Colin Farrell'ın canlandırdığı eski bir sirk yıldızı, çocuklarıyla birlikte yeni doğmuş ve aşırı büyük kulaklı bir filin bakımını üstlenir. Fakat kısa sürede bu kulakların Dumbo isimli yavru filin uçmasını sağladığını öğrenerek sirke yeni bir cazibe kazandırır. Sirkin böylesine bir cazibe merkezi haline dönüşmesi, Dumbo'nun geleceğini belirsizleştirecek olayların yaşanmasına sebep olur. 

 

Alice Harikalar Diyarında” ve “Charlie'nin Çikolata Fabrikası” filmleriyle tanınan Tim Burton, "Dumbo"nun yönetmen koltuğuna oturuyor. Filmin yıldızlarla dolu kadrosunda ise Colin Farrell, Eva Green, Michael Keaton, Danny DeVito, Alan Arkin, Nico Parker ve Finley Hobbins bulunuyor. Dumbo, Aladdin ve Lion King'le birlikte büyük ekranda yer alacak üç live-action Disney filmini ilki olacak. Orijinal filminin yayınlanmasının üzerinden neredeyse 80 yıl geçen Dumbo, muhtemelen diğer yapımlara göre en orijinal film olduğunu hissettirecek. Yapım 5 Nisan 2019'da vizyona girecek.