'Hakan: Muhafız' Üçüncü ve Dördüncü Sezon Onaylarını Aldı

10.01.2019 18:34

Geçtiğimiz ay ilk sezonu yayınlanan Netflix'in ilk orijinal Türk dizisi Hakan: Muhafız'dan hayranlarını sevindirecek bir haber geldi.


İlk Türk yapımı Netflix orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız, N. İpek Gökdel’in 2016 yılında kaleme aldığı Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi kitaplarından uyarlanmıştı. 10 bölümlük ilk sezonu büyük ilgi gören yapım, ikinci sezonunun çekimlerini de kısa süre önce tamamladı. İkinci sezonun prömiyer tarihi henüz bilinmiyor ancak sevilen dizi üçüncü ve dördüncü sezonlarının onayını aldı bile. 

 

Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl, 190'dan fazla ülkede yayınlanan yapım ile ilgili olarak “Çok yetenekli bir oyuncu kadrosu ve yapım ekibiyle birlikte iki sezon daha çekecek olduğumuz için heyecanlıyız. Aşk, aksiyon, komedi, macera gibi Türk dramalarından alışkın olduğumuz temaların yanı sıra fantastik öğeler de içeren, İstanbul’u hikayenin odağında tutan Hakan: Muhafız sayesinde tüm dünyadaki izleyicilerimizin Türk yapımlarının başarısına bir kez daha şahit olduğunu düşünüyoruz ve bu hikayeyi daha da genişleterek izleyicilerimizle buluşturacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” açıklamasını yaptı.

 

İkinci sezonunda Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi isimlerin de oyuncu kadrosuna katılacağı dizinin yeni sezonlarının 2020 yılında yayınlanması planlanıyor. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Mehmet Kurtuluş ve Okan Yalabık gibi isimlerin paylaştığı Netflix'in ilk orijinal Türk dizisi olan Hakan: Muhafız, sıradan bir genç olan Hakan’ın, kendisine biçilen bir görev yüzünden İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesini ve yaşantısının bir anda alt üst olmasını konu alıyor. Hakan bu yolculukta yalnız değildir, kendisine eşlik edecek "sadıklar"ın yanı sıra, pek çok gizli düşman da İstanbul'un yeni muhafızını beklemektedir. Dizi geçmişle geleceğin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul'un gizemli güçlerin tehdidi altında olduğu fantastik bir dünyanın kapılarını aralıyor.