Game Of Thrones'un Final Sezonunun Yayın Tarihi ve Yeni Tanıtım Videosu Ortaya Çıktı

14.01.2019 13:00

Game Of Thrones'un final sezonunun prömiyer tarihi nihayet belli oldu!


HBO, global bir hit olan dizisinin sekizinci sezonunun 14 Nisan tarihinde yayınlanacağını duyurdu. Duyuru, “True Detective” dizisinin Pazar günü gerçekleşen üçüncü sezon galasının hemen öncesinde yayınlanan bir video ile yapıldı. Sekizinci sezon tarihiyle birlikte gelen yeni tanıtım videosunda Winterfell'deki yeraltı mezarlığında, Sansa Stark, Arya Stark ve Jon Snow'un tünellerde önce birbirleriyle, sonra da kendi ölümlerini sembolize eden heykelleriyle karşılaşması gösteriliyor. 

 

Altı bölümden oluşacak olan “Game of Thrones”un son sezonu hakkında çok az şey biliniyor. HBO, en ünlü dizisi finale yaklaşırken “Game of Thrones” evreninde geçen yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Kanal şimdiden Jane Goldman tarafından yazılan yeni bir projenin pilot bölümünü sipariş etti bile. Goldman'ın dizisinin ismi "The Long Night" olarak duyuruldu. Hikaye, "Game Of Thrones"taki olaylardan sekiz bin yıl önce gerçekleşiyor ve yeni dizinin tanıtımı “Dünyanın altın çağının kahramanlarının en karanlık saatini anlatacak. Ve kesin olan tek bir şey var: Westeros tarihinin dehşet verici sırlarından, ak gezenlerin gerçek kökenine; Doğu'nun efsanelerinden, Starkların öykülerine… Anlatılacak şeyler bildiğimiz hikayeler olmayacak." şeklinde yapıldı.

 

Goldman'ın yeni dizisinin başrolü Naomi Watts tarafından üstlenilecek. Dizide Watts'a, Josh Whitehouse, Naomi Ackie ve Jamie Campbell Bower eşlik ediyor. Yönetmen koltuğuna ise SJ Clarkson oturacak.