Spider-Man: Far From Home'dan Beklenen Fragman Geldi

15.01.2019 17:14

Uzun bekleyiş nihayet sona erdi. Spider-Man: Far From Home'dan ilk görüntüleri sunan fragman hayranlarla paylaşıldı. Marvel Studios ve Sony Pictures'ın ortaklaşa çektiği film 5 Temmuz'da vizyona girecek.

 

Spider-Man: Far From Home, Marvel Sinematik Evreninin bir parçası olan Peter Parker'ın merkezinde olduğu ikinci solo film olacak. Spider-Man: Homecoming isimli ilk filmde olduğu gibi, yeni filmin de yönetmen koltuğuna Jon Watts oturuyor. MCU'da Parker'ı canlandıran genç oyuncu Tom Holland'a Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon ve Tony Revolori eşlik edecek. İlk filmde de yer alan bu oyuncuların yanı sıra Samuel L Jackson ve Cobie Smulders, Nick Fury ve Maria Hill olarak bu filmde yer alacak. Jake Gyllenhaal ise filmin kötü karakteri Mysterio rolünü üstleniyor.

 

Gyllenhaal'un canlandıracağı Mysterio, bir illüzyon ustasıdır ve özel yeteneklerini Spidey'nin örümcek hislerini yanıltmak için kullanır. Mysterio ilk kez beyaz perdede yer alacak bir kötü karakter ve Peter Parker'a çokça sıkıntı çıkaracağından eminiz. Spider-Man: Far From Home'un Mysterio'yu ilk kez görecek olmamızdan başka bir diğer önemli özelliği ise Avengers: Endgame'in birkaç ay ardından Marvel evreninde dördüncü fazı başlatacak ilk film olması.

 

Marvel Studios patronu Kevin Feige, Far From Home'un Avengers 4 dünyasına girerken Marvel Sinematik Evreni için ne anlama geldiğini şu sözlerle belirtti: "Tıpkı Ant-Man gibi, insanların bu film hakkında bildiği bazı şeyler var. Bu da aslında filmin büyük bir kısmı: Filmin kötü karakteri, filmin hikayesi, Avrupa'da çekmiş olmamız ve Peter Parker'ın Captain America: Civil War'dan bu yana gelişimini sürdürüyor olması, bunu büyük bir süper kahraman filmi sınıfına soktu. Homecoming'teki hava John Hughes filmlerini andırıyordu ve Parker liseye gidiyordu. Bizim için Örümcek Adam filmlerindeki eğlenceli şey de bu. Ayrıca Infinity War'dan Ant-Man and the Wasp'e uzanan bir ton geçişi de bulunuyor. Yani bu filmde çok fazla eğlenceli şey var."