'Avengers' Yıldızları Chris Evans ve Tom Holland Netflix Filmi 'The Devil All the Time'ın Başrollerini Paylaşacak

17.01.2019 16:34
'Avengers' Yıldızları Chris Evans ve Tom Holland Netflix Filmi 'The Devil All the Time'ın Başrollerini Paylaşacak

Captain America'nın Marvel evrenine vedası yeni projelerin önünü açtı. Captain'ı canlandıran Chris Evans, Marvel evreninin Spider-Man'ı Tom Holland ile yeni bir filmde bir araya geliyor.


Netflix, son zamanlarda orijinal filmlerinin kalitesini bir hayli yükselterek büyük beğeni topladı. Platformun en çok izleyiciye ulaşan filmi "Bird Box" ya da ödül sezonunun en başarılı yapımı "Roma" gibi filmleri, çıtayı yayın platformları için daha yüksek bir seviyeye konumlandırdı. Bütün bu başarı, Hollywood'un yıldız oyuncuları tarafından da fark edilmiş olacak ki, her yeni Netflix projesinde birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı duyuruluyor. Bunlardan sonuncusu Marvel yıldızlarını başrolüne taşıyan "The Devil All the Time" oldu. 

 

Antonio Campos'un yönetmen koltuğuna oturduğu dram/korku filmi "The Devil All the Time"ın kadrosunda, Marvel Sinematik Evreni'nin iki sevilen yüzü Tom Holland ve Chris Evans bulunuyor. İki aktör de "Avengers: Infinity War"da çok önemli roller üstlenmişti ve o zamandan beri de vizyonda yeni bir filmle yer almadılar. İkili, ilk kez "Captain America: Civil War" filmiyle bir araya gelmişti. Marvel evreninde birlikte yer alacakları son filmin de "Avengers: Endgame" olabileceğine inanılıyor. Yine de Infinity War'da Spider-Man'e trajik bir şekilde veda ettiğimiz için Endgame'de yer alıp almayacağı netleşmedi. Endgame'in ardından büyük olasılıkla Captain America karakterine ve dolayısıyla Chris Evans'a veda edeceğiz. 

 

Evans ve Holland'ın yanı sıra, Netflix'in yeni filminde Robert Pattinson, Bill Skarsgård, Mia Wasikowska ve Eliza Scanlen da yer alacak. Film, Batı Virginia'daki kırsal Ohio bölgesinde geçiyor ve II. Dünya Savaşı’nın sonundan 1960’lara kadar ilginç ve tuhaf karakterleri merkezine alıyor. Donald Ray Pollock'un aynı isimli romanından uyarlanan filmin senaryosunu Antonio ve Paulo Campos birlikte yazdı.

 

Holland bir başka MCU yıldızı olan Robert Downey Jr. ile "The Voyage of Doctor Dolittle" filminde birlikte çalışacak. Filmin 2020 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Evans ise Rian Johnson’ın çektiği "Knives Out" filminin başrolünde yer alıyor. "The Devil All the Time" 2020 yılında Netflix'te yayınlanacak.