'John Wick: Chapter 3 - Parabellum'un İlk Fragmanı Çıktı

17.01.2019 19:56

"John Wick 3"ten gelen ilk fragman Keanu Reeves'i yeniden aksiyonun tam ortasına gönderiyor!

 

"John Wick: Chapter 3 - Parabellum"un merakla beklenen ilk fragmanı nihayet çıktı! Chad Stahelski, ilk iki John Wick filminde olduğu gibi yine yönetmen koltuğunda oturuyor. John, artık tüm yeraltı dünyasında aranan bir adam ve hayatta kalmak için bir çıkış yolu ararken Halle Berry'nin canlandırdığı bir karakterle birlikte çalışıyor.

 

Fragmandan anladığımız kadarıyla Chapter 3 de önceki John Wick filmleri gibi gece karanlığında ve yağmurlar altında geçecek. Stahelski, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda kariyerinin sonuna kadar John Wick filmleri çekmekten mutlu olacağını açıklamıştı. Yani gelecekte yeni John Wick filmleri de izlememiz olası. Senaryosu Derek Kolstad tarafından yazılan Chapter 3, ikinci filmde anlatılan olaylardan kısa bir süre sonrasını anlatıyor.

 

Chapter 2, Keanu Reeves'in canlandırdığı John'un, Yüksek Masa olarak bilinen gizli uluslararası suikastçı kurulunun üyelerinden biri olan Santino D'Antonio'yu öldürmesiyle sona erdi. Bunun sonucunda John, Continental Hotel zinciri üyeliğinden çıkarıldı ve kafasına 14 milyon dolarlık bir ödül konuldu. Artık New York'taki her profesyonel katilin John Wick'i öldürmek istemek için çok iyi bir nedeni var.

 

Kadrosunda Reeves'e Ian McShane, Laurence Fishburne, Anjelica Huston, Halle Berry, Jason Mantzoukas, Hiroyuki Sanada, Tiger Hu Chen, Yayan Ruhian ve Lance Reddick'in eşlik edeceği film, 17 Mayıs'ta vizyona girecek.