Kevin Hart Roman Uyarlaması ‘Fatherhood’un Başrolünde Yer Alacak

21.01.2019 02:27
Kevin Hart Roman Uyarlaması ‘Fatherhood’un Başrolünde Yer Alacak

Komedyen Kevin Hart, izleyicilerine bu sefer ciddi yüzünü gösterecek.

 

Kevin Hart, Matt Logelin'in çok satan romanı “Two Kisses for Maddy: A Memoir of Loss & Love”dan uyarlanacak Sony Pictures filmi “Fatherhood”un başrolünde oynayacak. Filmde, karısı doğumda ölen dul bir adamın, bu trajik kaybın ardından çocuğunu kendi başına büyütmesini izleyeceğiz. "American Pie", “About a Boy” ve "Bel Canto" filmleriyle tanıdığımız Paul Weitz, “Fatherhood”un yönetmen koltuğuna oturuyor. Hart, yine komedi dışında bir türde oyunculuğunu gösterdiği "The Upside" ile çok olumlu eleştiriler almıştı. Fakat komedyenin Oscar ödül törenini sunmasıyla ilgili çıkan bir kriz bu başarıya ufak bir gölge düşürdü.

 

Geçtiğimiz ay adı Oscar ödül töreni sunuculuğu için duyurulan Hart, yıllar önce yaptığı homofobik şakaların tekrar gündeme gelmesi yüzünden zor günler geçirmiş ve en sonunda sunuculuktan kendi isteği ile ayrılmak zorunda kalmıştı. Akademi, komedyenin yerine yeni bir sunucu çıkaramadığı için bu yıl yoluna sunucusuz devam etse de, Hart'ın cephesinde işler düzelmiş gibi görünüyor. Oyuncu, “Jumanji 2” çekimlerini bitirdikten sonra “Fatherhood”un çekimlerine başlayacak. 

 

Kitabın senaryo uyarlamasını Dana Stevens yaptı. Yapımcı kadrosunda ise Marty Bowen, David Beaubaire, Peter Kiernan, Hart ve John Cheng bulunuyor. Sony Pictures, filmde Hart’ın kızını oynayacak çocuk oyuncuyu bulmak için oyuncu ABD çapında seçmelere başladı.