'American Gods'tan İkinci Sezon Fragmanı Geldi

21.01.2019 21:57

American Gods, verdiği uzun aranın ardından ekranlara dönüyor. Starz, yayınladığı ikinci sezon fragmanının yanı sıra dizinin prömiyer tarihini de duyurdu.


Neil Gaiman'ın 2001 tarihli ikonik romanından uyarlanan American Gods, yapım sürecinde yaşanan bütün sıkıntılara, showrunner değişikliğine, hatta senaryo konusundaki anlaşmazlıklara rağmen ikinci sezonuyla geri dönüyor. Dizinin ikinci sezonunda, yeni ve eski tanrılar arasındaki savaş, tanrılar ve insanların da çarpışmasıyla kaçınılmaz olarak bir krize doğru ilerliyor.

 

Mr. World, ilk sezonda kendisine yapılan saldırının intikamını almak isteyecek. Shadow’un peşine takılan Mr. Town’ı ise zor bir görev bekliyor. Çünkü Wednesday’in planıyla ilgili ne bildiğini öğrenmek için Mr. World tarafından görevlendirilmiştir. Ayrıca diziden gelen ilk teaser'da gördüğümüz üzere; Mr. World, teknoloji tanrısı olan Technical Boy'dan tanrıça Media'yı bulmasını da rica ediyor. Anlaşılan Yeni Tanrılar cephesinde işler bir hayli karışık.

 

Yeni sezonda 10 bölümlük ilk sezonun aksine 8 bölüm yer alıyor. Dizi, yeni tanrılarla mitolojik tanrılar arasında bir savaş başlatacak olan çatışmaları konu alıyor. Kadrosunda Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning, Pablo Schreiber, Crispin Glover ve Bruce Langley'nin yer aldığı American Gods'ın ilk sezonu 2017'nin Nisan-Haziran ayları arasında yayınlanmıştı. Geçtiğimiz Kasım ayında dizisin showrunner'ları Bryan Fuller ve Michael Green, bütçe ve başka bir takım sıkıntıları sebep göstererek yapımdan ayrılmış, yerlerine Jesse Alexander gelmişti. American Gods, 21 aylık bir aranın ardından 10 Mart 2019'da ekranlarda olacak.