'Deadpool 3' İçin Hazırlıklar Başladı

23.01.2019 05:41
'Deadpool 3' İçin Hazırlıklar Başladı

Ryan Reynolds, "Deadpool 3" hakkında konuştu. Sevilen kahramanın yeni filmi için hazırlıklar başlamış. Ama bu sefer farklı bir film geliyor...


Kolundan olacağı ameliyatı erteleyerek Çin'e giden ve Deadpool 2'nin Çin için özel hazırlanan sansürlü versiyonunun tanıtımını yapan Ryan Reynolds, üçüncü bir film için de çalışmalara yavaş yavaş başlandığının müjdesini verdi. Deadpool bir Marvel karakteri olmasına rağmen film hakları Fox'un elinde. Fakat Disney ve 20th Century Fox'un 71.3 milyar dolarlık dev birleşmesi Deadpool'un da eve geri dönmesini sağlayacak. Bilindiği gibi, Marvel da Disney çatısı altındaki pek çok şirketten biri.

 

Disney ve Fox'un arasındaki birleşmenin Mart ayında tamamlanması umuluyor. Yani bu tarihe kadar Deadpool'la ilgili pek fazla çalışma yapılmayacaktır. Sivridilli ve edepsiz Deadpool'un bir Disney filminde nasıl bir ton yakalayacağını şimdiden kestirmek de kolay değil. Zaten Reynolds'ın söylediğine göre bazı farklılıklar yolda.

 

Filmin yapımcısı/senaristi/başrol oyuncusu olan Reynolds, "Tamamen farklı bir yöne gitmek istiyoruz. Genelde bir karakter bir süre sonra değiştirilir ya da yeniden çekilir. Ama dört film de bunun için çok geç olabilir." açıklamasını yaptı. Bu sözlerin altında gizli bir anlam yatıyor gibi görünüyor. Çünkü Disney’in satın aldığı Fox, X-Men çizgi romanlarının film haklarını da elinde bulunduruyordu. Yapım aşamasında olan X-Men filmlerinin geleceği şimdilik belirsiz. X-Men çizgi karakterlerini Marvel Sinematik Evreni'nde kullanmak isteyen Disney’in devam eden serileri sonlandıracağı konuşuluyor. Sonlanma ihtimali olan serilerden biri de Deadpool. Dolayısıyla gerçekten Deadpool'un değiştirilmesi ya da yeniden çekilmesi söz konusu. İşlerin nasıl ilerleyeceğini bekleyip göreceğiz.