Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (25 Ocak 2019)

25.01.2019 14:09

25 Ocak 2019 haftasında 1'i yerli toplam 6 film vizyona giriyor.


Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin serisinin üçüncü ve son filmi, Hıçgıdık ile Dişsiz arasındaki eşsiz dostluğa odaklanırken ejderhaların artık değişmekte olan fantastik dünyasını bir kez daha izleyiciyle buluşturacak. Filmde Hıçgıdık'ı Berk adasındaki köyün şefi olarak görüyoruz. Köyde artık ejderhalar ve vikingler uyum içinde, birlikte yaşıyorlar. Ancak Hıçgıdık'ın sadık ejderha arkadaşının dikkati büyüleyici yeni bir ejderhanın üzerindedir ve çok yakında başına geleceklerden habersizdir.


Aslı Gibidir

Oyncu olma hayaliyle yanıp tutuşan Aslı, ailesinin tercihi ile okuduğu ilk üniversitenin ardından yeniden sınava hazırlanır ve özel bir üniversitenin konservatuvarını kazanır. Ailesinin desteğini alamayan genç kız ne olursa olsun hayalini gerçekleştirmeye kararlıyken kendisini hiç bilmediği bir dünyanın içinde bulur: Dublörler Kulübü. 


Olacak İş Değil

Philip, hayatın yaşamaya değmeyeceğini düşünen engelli milyarderdir. Gündüz rutininde işlerine yardım etmesi için, bir Afrika kökenli bir Amerikalı olan Del'i işe alır. Del, sabıkalı ve işsizdir, üstelik karısıyla ilişkisi de gitgide kötüleşmektedir. Bir yandan bu ilişkiyi düzeltmeye çalışırken, bir yandan da Del'le kurduğu profesyonel ilişkiyi yürütmeye çalışır. Zamanla, ikisi arasında sağlam bir dostluk kurulacak ve bu dostluk Del'i hayatının yaşamaya değer olduğuna ikna edecektir. 2011 yapımı Fransız filmi Can Dostum'dan uyarlanarak çekilen filmin başrollerini Bryan Cranston ve Kevin Hart paylaşıyor.


Zaman Yolcuları

Başrollerini Asa Butterfield ve Sophie Turner'ın paylaştığı filmde, büyük işler ortaya koymak fizik dahisi Stillman'ın kaderidir. Ancak kız arkadaşı Debbie onu aniden terk ettiğinde hayatı raydan çıkar. Stillman yine de pes etmez ve kalbi kırık her dahinin yapacağı şeyi yapar: Aşkta ikinci bir şans elde etmek için bir zaman makinesi icat eder. Arkadaşı Evan'la birlikte geçmişe yolculuk yapan Stillman, bu sefer işleri yoluna koyabilmek için gerçekten çok çalışacaktır.


Kefernahum

Bir doğum belgesi bile olmayan, mutsuz bir evliliğin ürünü olan Zain, bıçakla adam yaralama suçundan ıslahevine düşmüş bir çocuktur. Buradayken anne ve babasına "beni neden dünyaya getirdiniz?" sorusunu sorarak dava açan Zain'in dokunaklı yaşamı filmde konu ediliyor. Lübnan yapımı olan Kefernahum, Yabancı Dilde En İyi Film Oscar'ına aday olan beş filmden biri. Nadine Labaki'nin yönetmen koltuğuna oturduğu yapım, Cannes'da Altın Palmiye için yarışmış ve jüri ödülüyle eve dönmüştür.

 

Ölümcül Labirent

Birbirlerini tanımayan altı insan, kendilerini kontrolleri dışında gerçekleşen bir durumda bulurlar. Ellerine geçen biletler ve gizemli siyah kutular, tonlarca para kazanma fırsatına sahip olacakları kaçış odalarında işlerine yarayacaktır. Fakat her biri farklı odalarda kilitli kalıp birbirinden zor durumlarla baş etmek zorunda bırakıldıklarında, bunun sandıkları gibi masum bir oyun olmadığını anlarlar. Bu gizemli odaların arkasındaki sırrı birlikte çözmeleri ve hayatlarını kurtarmaları gerekecektir. (Film, 31 Ocak 2019 Perşembe günü vizyona girecek.)

 

BTS World Tour: Love Yourself in Seoul

Film, BTS'in 2018'de gerçekleştirdikleri ve "Love Yourself" adını verdikleri dünya turunun ilk ayağı olan Seul Olimpik Stadyumu'ndaki performanslarını sinemada hayranlarıyla buluşturuyor. Güney Kore'nin çok sevilen müzik gruplarından biri olan BTS, kısa zamanda yedi üyesiyle oldukça dikkat çekmiş ve tüm dünyada ünlenmişti.