'Organize İşler Sazan Sarmalı' Vizyon Tarihini Aldı

26.01.2019 02:33

Sinema krizini atlatan "Organize İşler Sazan Sarmalı" yoluna devam ediyor. Vizyon tarihini bir süreliğine erteleyen film, dağıtımcılarla yaşanan problemin ardından suların durulmasıyla birlikte yeni vizyon tarihini duyurdu. 


Geçtiğimiz yılın son günlerinde yapımcılar ve sinema salonu işletmecileri arasında patlak veren "mısır" krizi, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Şahan Gökbakar gibi ana akım sinemacıları isyan ettirmişti. Sinemanın önde gelen isimleri, bilet fiyatlarının mısır ve içecek gibi yan ürünlere yapılan promosyonlarla şişirilmesine rağmen, kendilerine düşük paylar verilmesi yüzünden 2019 senesinde gösterime girmesi planlanan yeni filmlerinin gösterimini süresiz olarak askıya almıştı. Bu filmlerden biri de 4 Ocak 2019’da vizyona girmesi beklenen Yılmaz Erdoğan filmi "Organize İşler Sazan Sarmalı"ydı.

 

Yeni Sinema Yasası Düzenlemesi'nin meclisten geçmesiyle birlikte, vizyondan çekilen filmler için yeşil ışık yanmış oldu. Merakla beklenen yeni Organize İşler filminin vizyon tarihi 1 Şubat 2019 olarak duyuruldu. 27 Haziran'da çekimleri başlayan Organize İşler: Sazan Sarmalı, vizyona girdiği 2005 tarihinde seyircinin büyük beğenisini kazanan Organize İşler'in devam filmi. İlk film sinemada iki buçuk milyonun üstünde izleyici tarafından izlenmişti. Filmin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Bensu Soral, Ezgi Mola, Kıvanç Tatlıtuğ, Rıza Kocaoğlu ve Ekin Türkmen gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. 

 

Filmde, Asım Noyan ve çetesini her zamanki dolandırıcılıklarına devam ederken izleyeceğiz. Ancak bir gün dolandırıcılar kralının kızı Nazlı dolandırılır. Asım'ın ise elbette bu harekete verilecek iyi bir cevabı vardır. Çetesiyle birlikte "sazan sarmalı" adını verdiği bir üç kağıdın organizasyonuna başlar.