'Birds Of Prey'den İlk Harley Quinn Görseli Geldi

29.01.2019 04:00

Harley Quinn spinoff'u "Birds Of Prey"den ilk Margot Robbie görüntüsü geldi. Filmden yayınlanan resmi olmayan, kısa bir tanıtım videosu da hayranlarla paylaşıldı. 


Margot Robbie, beyzbol sopalı DC Universe kötüsü Harley Quinn'in yeni filmindeki görüntüsünü hayranlarıyla paylaştı. "I, Tonya" ve "Suicide Squad" filmlerinin yıldızı, Instagram'da Harley Quinn kılığındaki bir fotoğrafını paylaşırken sosyal medyada "Birds Of Prey" oyuncularına hızlı bir ilk bakış atan, 20 saniyelik bir tanıtım videosu yayınlandı. Warner Bros. aracılığı ile yayınlanmayan bu video, resmi olmayan kaynaklardan geldi. 

 

Filmde Margot Robbie çok sevilen Harley Quinn rolüne geri dönüyor. Mary Elizabeth Winstead Huntress'ı canlandırırken, Jurnee Smollett-Bell'i ise Black Canary rolünde göreceğiz. Cassandra Cain rolünü Ella Jay Basco oynayacak. Ewan McGregor, filmin kötü adamı Black Mask'i, Rosie Perez ise Gotham City polis dedektifi Renee Montoya'yı canlandıracak. Asyalı yönetmen Cathy Yan, 7 Şubat 2020'de vizyona girecek olan filmi yönetiyor. Senaryoyu DC için “Batgirl” filminin senaryosunu da yazan Christina Hodson yazıyor. Robbie, Sue Kroll ve Bryan Unkeless ile birlikte yapımcılığı da üstlenecek. Filmin çekimleri bu yıl içinde başlayacak.

 

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Miss me? HQ

@ margotrobbie'in paylaştığı bir gönderi (28 Oca, 2019, 5:00öö PST)