Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson Bilim Kurgu Filmi ‘Reminiscence’ın Başrollerini Paylaşacak

30.01.2019 23:18
Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson Bilim Kurgu Filmi ‘Reminiscence’ın Başrollerini Paylaşacak

24 Ocak'tan bu yana devam eden Sundance Film Festivali'nde pek çok yeni filmin duyurusu da yapılıyor. Bunlardan biri de Westworld dizisinin senaristi ve yapımcısı Lisa Joy'un çekeceği "Reminiscence".

 

Berlin Film Festivali'nda tanıtımı yapılacak "Reminiscence"ın başrollerinde Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson yer alacak. Westworld dizisinin senaristliğini ve yapımcılığını yapan Lisa Joy'un ilk film projesi olan "Reminiscence"ın çekimlerine New Orleans ve Miami'de, 21 Ekim'de başlanması planlanıyor. Joy, Westworld'ün senarist ve yapımcısı olan Jonathan Nolan, Michael De Luca ve Aaron Ryder'la birlikte yapımcılığı da üstlenecek. Joy ve Nolan, filmin çekimlerine kadar geçen zamanda da Westworld'ün üçüncü sezon çalışmalarını tamamlama imkanı bulacaklar.

 

The Greatest Showman müzikalinde birlikte çalışan Jackman ve Ferguson, yeni filmleri vesilesiyle bir kez daha bir araya geliyor. Jackman filmde, müşterilerinin anılarını yeniden ele alan özel bir dedektif olan Nick Bannister'ı canlandıracak. Ferguson ise onu endişelendiren bir müşterisini oynuyor. Yakın gelecekte geçen filmde, Miami de iklim değişikliği nedeniyle sular altında kalmış olarak gösterilecek.

 

Hugh Jackman'ın karakteri Nick Bannister, Wolverine ile Humphrey Bogart'ın bir araya gelmesi olarak tanıtılıyor. İnsanlar bir şey hatırlamak istediklerinde Bannister'ın ofisine gelir ve Bannister da kendileriyle neredeyse bir psikolog gibi ilgilenir. Geçmişimizdeki tüm dosyalar aklımızda saklanıyor ama asıl soru bizim bunlardan hangilerine erişebildiğimiz. Bannister'ın yeteneği, doğru soruları sormak ve küçük bir ücret karşılığında yeniden hatırlamak istediğiniz anıları bulmaktır. Bir gün ofisine çok küçük bir isteği olan gizemli bir kadın gelir. Kadın kaybettiği anahtarların yerini bulmak istemektedir. Bannister çok geçmeden bu kadınla bir ilişkiye başlar ama ilişkileri kadının ortadan kaybolmasıyla son bulur. Onu bulmak için Bannister'ın kendi anılarında gezinerek kadının verdiği ipuçlarını toplamaktan başka çaresi yoktur.