'Game Of Thrones' Super Bowl'a Özel Bir Reklam Filmi Yayınladı

04.02.2019 17:24

Amerika'nın en büyük televizyon etkinliklerinden olan Super Bowl, 3 Şubat gecesi izleyicilerle buluştu. Büyük markaların etkinliğe özel hazırlattıkları reklamlar ile ün kazanan Super Bowl'da pek çok beklenen filmin teaser videoları ilk kez görücüye çıktı. Reklam kuşağında ise Game Of Thrones rüzgarı esti. 


HBO'nun sevilen dizisi "Game Of Thrones", 14 Nisan 2019 tarihinde ekranlara dönmeye hazırlanırken yeni sezondan gelen her video büyük rağbet görüyor. Hayranların bu ilgisi bazı marka iş birliklerinin de önünü açmış olmalı ki, Amerika'nın en ünlü spor etkinliklerinden biri olan Super Bowl'un reklam kuşağı "Game Of Thrones" temalı ve #forthethrone etiketli bir reklama ev sahipliği yaptı. HBO ve Bud Light markasının ortak yapımı olan 60 saniyelik reklam filminde, şirketin maskotu Bud Knight ve "Game of Thrones"un acımasız savaşçısı Mountain bir araya geliyor. Dizinin dördüncü sezonundaki meşhur bir dövüş sahnesini referans alan reklam, Khaleesi'nin ejderhalarından birinin ortalığı aleve vermesiyle sona eriyor.

 

Altı bölümden oluşacak olan “Game of Thrones”un son sezonundaki bölüm süreleri geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Her birinin birer sinema filmi uzunluğunda olması beklenen bölümler 60 ila 80 dakika uzunluğunda olacak. İlk iki bölümün 60, son dört bölümün ise 80 dakika sürmesi bekleniyor.

 

HBO, en ünlü dizisi finale yaklaşırken “Game of Thrones” evreninde geçen yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Kanal şimdiden Jane Goldman tarafından yazılan yeni bir projenin pilot bölümünü sipariş etti bile. Goldman'ın dizisinin ismi "The Long Night" olarak duyuruldu. Hikaye, "Game Of Thrones"taki olaylardan sekiz bin yıl önce gerçekleşiyor ve yeni dizinin tanıtımı “Dünyanın altın çağının kahramanlarının en karanlık saatini anlatacak. Ve kesin olan tek bir şey var: Westeros tarihinin dehşet verici sırlarından, ak gezenlerin gerçek kökenine; Doğu'nun efsanelerinden, Starkların öykülerine… Anlatılacak şeyler bildiğimiz hikayeler olmayacak." şeklinde yapıldı. Goldman'ın yeni dizisinin başrolü Naomi Watts tarafından üstlenilecek. Dizide Watts'a, Josh Whitehouse, Naomi Ackie ve Jamie Campbell Bower eşlik ediyor. Yönetmen koltuğuna ise SJ Clarkson oturacak.