'The Rock' 91. Oscar Ödül Töreni'ni Kurtarabilirdi

08.02.2019 15:03
'The Rock' 91. Oscar Ödül Töreni'ni Kurtarabilirdi

'The Rock' lakaplı, sevilen oyuncu Dwayne Johnson, Twitter'da ortaya atılan bir öneri sonucunda 91. Oscar Ödülleri'nde sunuculuk yapması için aslında teklif götürüldüğünü; ancak yoğun programından dolayı bu teklifi değerlendiremediğini söyledi.

 

Yaklaşık iki ay önce 91. Oscar Ödül Töreni'nin bu yılki sunucusu, Johnson'ın Jumanji: Vahşi Orman filmindeki rol arkadaşı Kevin Hart olarak açıklanmıştı. Sunuculuk için çok heyecanlı olduğunu açıklayan Hart, yaklaşık 10 yıl önce yaptığı bazı homofobik yorumlar nedeniyle kendini alevlenen tartışmaların ortasında bulmuş ve sadece 48 saat sonra sunuculuktan çekilmişti. Kevin Hart'ın sunuculuktan çekilmesiyle birlikte Akademi'nin "ikinci" tercihinin kim olacağı merak konusuyken Akademi bir karar alarak 30 senenin ardından ilk defa ödül törenini sunucusuz gerçekleştirmeye karar vermişti.

 

24 Şubat'ta gerçekleşecek törene dair Johnson'ın bir hayranı "Eğer Akademi gelecek sene için mükemmel bir aday istiyorsa bu kişi The Rock olmalı." paylaşımını yaptıktan sonra Johnson'dan cevap gecikmedi.

 

Dwayne Johnson, "Dostum, aslında bu senenin sunuculuğu için (Akademi'nin) ilk tercihleri bendim ve hedefim bu seneyi gelmiş geçmiş en eğlenceli Oscar Töreni yapmaktı. Hepimiz çok istedik ama Jumanji'nin (Jumanji: Vahşi Orman) devam filmi çekimleri nedeniyle gerçekleştiremedik. Hepimiz çok üzgünüz ama kim bilir belki bir gün bunu gerçekleştirebiliriz." diyerek sosyal medyada yeni tartışmalara yol açtı.

 

Johnson'ın hayranları bu habere üzülürken, bazı sinemaseverler arasında da Jumanji'nin devam filminde (Jumanji 2) Kevin Hart'ın da yer alıyor olup sunuculuğa zaman ayırabilirken, Dwayne Johnson'ın neden ikisini bir arada götüremediği merak konusu oldu.

 

91. Oscar Ödülleri'ne bir türlü bulunamayan sunucunun yokluğunu Jennifer Hudson, Lady Gaga ve Bradley Cooper'ın da aralarında bulunduğu birçok isim performanslarıyla ve açılış konuşmalarıyla dolduracak.