Hayvan Mezarlığı'ndan İkinci Fragman Yayınlandı

08.02.2019 17:57

Vizyon tarihi 5 Nisan 2019 olan Hayvan Mezarlığı (Pet Sematary) filminin yeni fragmanı Paramount Pictures tarafından yayınlandı.


Stephen King’in 1983 yılında yazdığı aynı isimli romanından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Kevin Kölsch ve Dennis Widmyer oturuyor.  Dünya prömiyeri, Mart’ta  SXSW Film Festivali’nde yapılacak olan Hayvan Mezarlığı’nda  Dr. Louis Creed'e Jason Clarke hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda John Lithgow, Amy Seimetz ve Hugo Lavoie gibi isimlerinde yer aldığı film, beyaz perde tutkunları tarafından merakla bekleniyor.


King’in kitabına olabildiğince sadık kalmaya çalıştıklarını belirten yönetmenler aynı zamanda izleyiciye daha önceki filmlerden farklı deneyimler yaşatmayı amaçladıkları yönündeki açıklamalar yaparak merak uyandırmaya devam ediyor. Stephen King’in aynı isimli romanından uyarlanan Hayvan Mezarlığı 1989 yılında sinemaya uyarlanmıştı.


Hayvan Mezarlığı; Dr. Louis Creed ve ailesinin Boston’da bir kırsala taşınması ile başlayan olaylar dizisini ele alıyor. Louis Creed’in kedisini bir kamyonun çarpması sonucu, evlerinin yakınındaki gizemli hayvan mezarlığına gömmesiyle, Creed’ler için talihsizliğin başlangıcı oluyor.