31 Mayıs’ta Vizyona Girecek The Hustle’ın Merakla Beklenen Fragmanı Geldi

13.02.2019 14:51

31 Mayıs’ta gösterime girecek olan The Hustle’ın merakla beklenen fragmanı geldi. Başrollerini Anne Hathaway ve Rebel Wilson'ın paylaştığı, “The Hustle”da kin duydukları erkeklerden intikam almak isteyen iki kadının öyküsü anlatılıyor.


1988 yapımı Dirty Rotten Scoundrels filminin yeniden yapımı olan The Hustle’ın kurgusu bu sefer bu iki kadın karakter etrafında şekilleniyor.  Frank Oz’un orijinal yapımında başrollerde Steve Martin ve Michael Caine’in yer alırken, bu kez başroldeki iki dolandırıcı kadına Anne Hathaway ve Rebel Wilson hayat veriyor.

 

Filmin yönetmen koltuğunda ise, yine tanıdığımız bir isim olan Chris Addison yer alıyor. Addison’a hem aktörlük kariyeri, hem de Veep dizisinin yönetmenliğini de yapmış olmasından dolayı oldukça aşinayız.

 

Ülkemizde, 31 Mayıs’ta perdelerini açacak olan film, iki farklı zümreden gelen, farklı karakterdeki iki dolandırıcı kadının kin duydukları erkeklerin hayatlarını mahvetmek için birlikte verdikleri mücadeleyi konu alıyor. Filmin eğlenceli ve renkli senaryosunu Jac Schaeffer orjinalinden uyarlarken, oyuncu kadrosunu da Anne Hathaway, Rebel WilsonTim Blake Nelson, Ingrid Oliver, Alex Sharp gibi ünlü isimler oluşturuyor.