Charlize Theron Ve Seth Rogen’in Filmi Long Shot’ın İlk Fragmanı İzleyiciyle Buluştu

18.02.2019 14:21

Başrollerini Charlize Theron ve Seth Rogen’in paylaştığı, Long Shot’ın 3 Mayıs 2019 tarihinde gösterime girmesi planlanıyor.


Amerika Başkanlığı için hazırlanan Charlotte Field (Charlize Theron) çok etkileyici, sofistike ve başarılı bir kadındır. Fred Flarsky (Seth Rogen) ise yetenekli ve özgür ruhlu bir gazetecidir. Charlotte, Fred’in bakıcısı ve çocukluk aşkıdır. Charlotte’ın konuşmalarını yazması için ekibine aldığı Fred’in bu gösterişli hayata hiç alışık olmaması yetmezmiş gibi, ikiliyi sürpriz maceralar da beklemektedir. Yönetmenliğini Jonathan Levine’ın yaptığı filmde, ikilinın yeniden bir araya gelişi ve aşklarının alevlenmesini izleyeceğiz.

 

3 Mayıs 2019’da vizyona girecek olan Long Shot’ta, Charlotte Field (Charlize Theron)’ın gençliğini Aviva Mongillo canlandırırken, ikiliye, June Diane Raphael, Alexander Skarsgård, Andy Serkis, Randall Park gibi oyuncular da eşlik ediyor.

 

Senaryosunu Dan Sterling’in yazdığı filmin ilk frangmanında bizi Breaking Bad ve Better Call Saul dizilerinden yakından tanıdığımız bir isim, Bob Odenkirk de selamlıyor.

 

Long Shot 'ın daha önce yayınlanmış fotoğraflarına göz atmayı unutmayın!