Tom Hanks’in, Amerikan TV Yıldızı Mr. Rogers Olarak İlk Fotoğrafları

18.02.2019 19:44
Tom Hanks’in,  Amerikan TV Yıldızı Mr. Rogers Olarak İlk Fotoğrafları

Türkiye’de 6 Aralık 2019 tarihinde vizyona girmesi beklenen, “A Beautiful Day In The Neighbourhood” filminde, Tom Hanks, Amerikan’ın en sevilen TV yıldızlarından Fred Rogers’ı canlandırıyor.


Fred Rogers’ın gerçek hayat öyküsünü konu alan “A Beautiful Day In The Neighbourhood”, Fred Rogers ve Lloyd Vogel’in arkadaşlığını anlatıyor. Sabırsızlıkla beklenilen filmde, Fred Rogers’a, iki Oscar ödüllü aktör Tom Hanks hayat verirken, Lloyd Vogel (yasal nedenlerle filmdeki ismi Tom Junod) Matthew Rhys tarafından canlandırılıyor. “A Beautiful Day In The Neighbourhood” da ikiliye Enrico Colantoni, Chris Cooper, Sakina Jaffrey gibi önemli isimler eşlik ederken, filmin yönetmen koltuğunda Marielle Heller oturuyor.

 

Yapımcıların, filmin bir biyografi olmadığı, Tom Junod’un Fred Rogers’la röportaj deneyimini ve bu deneyimin ona etkilerini anlattığını belirttiğine dair de bir söylenti bulunuyor. Film hakkında detaylı bilgi sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor.

 

Fred Rogers'ın hayatını anlatan, 2018 yapımı,  “Won't You Be My Neighbor?” isimli belgesel, ödüle kavuşamadığı 34 adaylığı ve 41 ödül ile oldukça beğeni toplamıştı. Morgan Neville’in yönetmenliğindeki Won't You Be My Neighbor?” da, Fred Rogers ile birlikte, Joanne Rogers, Jon Rogers ve Jim Rogers gibi aile üyelerinin yanı sıra Bill Clinton ve Hillary Clinton gibi ünlü isimler de yer almıştı.