Sundance Film Festivalinde, Jüri Büyük Ödülü Alan The Souvenir’ın İlk Fragmanı Yayınlandı.

20.02.2019 18:24

Joanna Hogg’un hem yazar, hem yönetmen olarak yer aldığı filmi The Souvenir’in ilk fragmanı yayınlandı. Joanna Hogg’un filmi Sundance Film Festivali’nde büyük beğeni toplayarak, Jüri Büyük Ödülüne layık görülmüştü.

 

The Souvenir’da kendi geçmişine bir göz atan İngiliz yazar ve yönetmen Joanna Hogg, 1980'lerin başında utangaç ama hırslı bir sinema öğrencisi olan Julie'nin, karmaşık ilişkisini yorumluyor. Julie’nin oldukça güvenilmez ve tahmin edilemez bir adam olan sevgilisi Anthony’nin, hayatına olan olumsuz etkilerini izleyeceğimiz The Souvenir, romantik olduğu kadar da dramatik bir film.

 

Filmde dikkatleri çeken bir başka nokta ise, filmin ana karakteri Julie’ye, Tilda Swinton'ın kızı Honor Swinton Byrne hayat verirken, Julie’nin annesi rolünde Tilda Swinton’ın yer alması oluyor. Berlin Film Festivali’nde de oldukça beğeni toplayan The Souvenir, kadrosunda ayrıca Tom Burke, Richard Ayoade ve Jack McMullen gibi isimleri de barındırıyor. Merakla beklenen film Amerika ‘da 17 Mayıs 2019 tarihinde vizyona girerek seyirciyle buluşacak.