Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2’den Yeni Fragman

22.02.2019 13:13

5 Haziran'da vizyona girecek olan The Secret Life of Pets 2'den, Türkiye seyircisiyle 7 Haziran 2019’da buluşacak.


2007 yılında kurulan Illumination Entertainment, büyük beğeni toplayan animasyon filmleri Grinç, Şarkını Söyle, Minyonlar, Çılgın Hırsız, Çılgın Hırsız 2,Çılgın Hırsız 3, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filmlerinden sonra Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2 ile, seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı serisinin ilk filminde, Manhattan'da bir apartman dairesinde sahibi Katie ile mutlu bir hayat yaşayan Max’in, sahibinin bir gün eve kırma bir köpek olan Luke'u getirmesiyle birlikte gözden düştüğünü hissetmeye başlamasıyla gelişen olaylar dizisini konu alıyordu. Başta rakip olan ikili, daha sonra iş birliğine varıyor ve Snowball adlı beyaz tavşanın, sahipleri tarafından terkedilmiş tüm ev hayvanlarını örgütleyerek evlerinde mutlu yaşayan hayvanlara ve sahiplerine karşı planladığı komployu bozmaya çalışıyorlardı.  Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2’de ekibe yeni katılan üyelerle macera büyümeye devam ediyor.

 

Chris Renaud'nun yönetmenliğini üstlendiği The Secret Life of Pets 2'nin senaryosunu ise Brian Lynch, Ken Daurio ve Cinco Paul kaleme alıyor. İlk filmde Max’e sesiyle hayat veren Louis C.K. yerini  Patton Oswalt ‘ın alacağı yapımda, Harrison Ford, Jenny Slate, Kevin Hart ve Tiffany Haddish gibi isimlerde diğer karakterlere ses veriyor olacaklar.