Vincent D'Onofrio’nun Yönettiği “The Kid”in İlk Fragmanı

22.02.2019 16:24

 Amerikalı ünlü oyuncu Vincent D’Onofrio’nun yönetmen koltuğuna oturduğu “The Kid” filminin ilk fragmanı yayınlandı.


Ünlü haydut Billy the Kid’in hikayesini anlatan biyografik western filminin oyuncu kadrosunu Ethan Hawke, Chis Pratt, Leila George, Dane DeHaan gibi isimler oluşturuyor. 8 Mart 2019 tarihinde, Amerika’da beyaz perde ile buluşucak olan The Kid'in yönetmeni Vincent D’Onofrio, aynı zamanda filmde Şerif Romero karakterine de hayat verecek.

 

Filmin oyuncu kadrosunda yer alan Chris Pratt, Ethan Hawke, ve Vincent D'Onofrio’yu daha önce başka bir western filmi olan The Magnificent Seven’da birlikte izlemiştik. Ayrıca, Pratt ve D'Onofrio Jurassic World’de de yine rol arkadaşı olarak bir arada bulunmuştu. Ek olarak, Dane DeHaan ve Ethan Hawke da 2017 yılında, Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu filminde birlikte rol almıştı. İlk fragmanı yayınlanan filmde, eski dostların bir arada çalıştığını söyleyebiliriz.

 

Vincent D'Onofrio'nun ikinci uzun metraj filminde, genç bir çocuğun ünlü haydut Billy the Kid'in Şerif Pat Garrett'la olan karşılaşmasına tanıklık edişini anlatılıyor. The Kid'in başrolündeki Pat Garrett karakterini ise dört kez Akademi Ödülü adaylığına layık görülmüş Ethan Hawke canlandırıyor.