Heyecanla Beklenen Pokémon Dedektif Pikachu’dan Yeni Bir Fragman

27.02.2019 13:31

Rob Letterman’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, aksiyon ve macera öğeleriyle dikkat çeken animasyon filmi Pokémon Dedektif Pikachu’dan yeni bir fragman geldi.


10 Mayıs 2019’da vizyona girecek olan Pokemon Dedektif Pikachu’ya Ryan Reynolds sesiyle hayat verirken, canlı çekim tekniğiyle çekilen filmde Justice Smith, Ken Watanabe, Bill Nighy, Rita Ora, Chris Geere ve Kathryn Newton gibi isimler yer alıyor.

 

1990’lı yıllarda dünyayı kasıp kavuran Pokemon çılgınlığından tanıdığımız karakterlerin de yer aldığı filmin konusu şöyle;

Hikaye dedektif Harry Goodman'ın gizemli bir şekilde kaybolmasıyla başlar. Goodman'ın 21 yaşındaki oğlu Tim(Justice Smith) babasına ne olduğunu öğrenmek için araştırmalar yapmaktadır. Harry'nin soruşturmaya yardımcı olmak isteyen eski pokémon ortağı Detective Pikachu ise kendini bir dedektif olarak kanıtlamak istemektedir. Pokémon dünyasında hiçbir insan ve pokémonun yapamayacağı şekilde, konuşarak birbirleriyle iletişim kurabilen Tim ve Pikachu, gizemi çözmek için heyecan verici bir maceraya çıkar. İnsanların ve pokémonların hiper-gerçekçi bir live-action dünyasında yan yana yaşadığı, modern bir metropol olan Ryme Şehri'nin neon ışıklı sokaklarında ipuçlarını kovalar, farklı bir dizi pokémonla karşılaşır ve şok edici gerçeği ortaya çıkarırlar. Bu öyle bir gerçektir ki, dünyalarındaki barışçıl birlikteliği yok edebilir ve bütün pokémon evrenini tehdit edebilir...

 

Pokemon hayranlarının ve animasyon tutkunlarının büyük bir merakla beklediği film 10 Mayıs 2019’da beyaz perdede izleyiciyle buluşacak.