Netflix’in Merakla Beklenen Dizisi The OA’dan İkinci Sezon Fragmanı

28.02.2019 13:54

Netflix’in ilk sezondan sonra neredeyse iki yıl ara veren, sevilen ve merakla beklenen dizisi The OA’nın ikinci sezon müjdesi fragman ile birlikte geldi.


Brit Marling ve Zal Batmanglij aynı zamanda başrollerini paylaştıkları iddialı dizi The OA, ilk sezonunu 2016 yılının Aralık ayında bitirmişti. Hayranlarını neredeyse iki yıl bekletmesinin ardından, yeni fragmanı ile, ikinci sezonun ilk bölümünden ip uçları veren The OA, 22 Mart tarihinde Netflix'te yayınlanacak.

 

Merakla beklenen dizi The OA’nın ikinci sezonunda Marling, Prairie Johnson olarak geri dönüyor ve bilinci yerine geldiğinde kendisini San Francisco'da yaşayan, zengin bir kadın olarak buluyor. Yani ilk sezonda yaşadıklarını yaşamamış, kaçırılmamış, kör olmamış… Ardından, özel bir dedektifle (Kingsley Ben-Adir) bir araya geliyor ve gerçekleri araştırmaya başlıyor.

 

Marling, yeni sezon hakkında Entertainment Weekly'e verdiği demeçte, yeni sezonda yepyeni bir tat bulduğunu belirtiyor. Bizler de hayranlarının heyecanla beklediği dizinin yeni sezonunda aynı tadı bulup bulamayacağımızı merakla bekliyoruz.

 

22 Mart’ta yayınlanacak, ikinci sezonun ilk bölümünün fragmanını beğenilerinize sunuyoruz.