Organize İşler Sazan Sarmalı ‘nın Gişe Başarısı

28.02.2019 14:58
Organize İşler Sazan Sarmalı ‘nın Gişe Başarısı

1 Şubat 2019 tarihinde vizyona giren Organize İşler serisinin ikinci filmi Organize İşler Sazan Sarmalı, vizyona girişinin dördüncü haftasında ve Netflix’ten izlenebiliyor olmasına rağmen, gişede zirvedekini yerini koruyor.


Kadrosunda, Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Okan Çabalar, Rıza Kocalar gibi popüler isimleri barındıran Organize İşler Sazan Sarmalı’nın, planlanan vizyon tarihinden daha sonra gösterime girmesi ve Netflix ile yapılan anlaşmanın değiştirilememesi nedeniyle,  geçtiğimiz günlerde,  iki haftada 2.5 milyon seyirciyle buluşan film, dijital platformda da yayınlanmaya başlamıştı. Bu durum ile gözleri üzerine çeken ve tartışmalara yol açan filmin gişesinde düşüş yaşanıp yaşanmayacağı merak konusu idi.

 

Box Office verilerine göre, dördüncü haftasında, 641 salonda oynayan, Organize İşler Sazan Sarmalı, 3 milyon 232 bin seyirciye ulaşarak, 50 milyon liranın üzerinde hasılata ulaştı. Dijital platformda da izlenebiliyor olmasına rağmen, Ölüm Günün Kutlu Olsun 2, Alita: Savaş Meleği, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya gibi yapımları arkasında bırakmaktan geri kalmadı. Yönetmen koltuğunda Yılmaz Erdoğan’ın oturduğu yapımı gişede Hep Yek 3 Titrettin Beni ve İki Aşk Bir Hayat takip ediyor.