A Dark Place’ten İlk Fragman

04.03.2019 12:06

Başrolünde Andrew Scott’ın yer aldığı gerilim filmi A Dark Place’in ilk fragmanı ve posteri seyirciyle buluştu.


Er Ryan’ı Kurtarmak, Kardeşler Takımı, Spectre gibi yapımların yanında, son dönemde Sherlock dizisiyle de yakından tanıdığımız başarılı oyuncu Andrew Scott’ın başrolünde yer aldığı gizem ve gerilim filmi A Dark Place’in ilk fragmanı görücüye çıktı. Film, Pensilvanya’nın sakin bir kasabasında, küçük bir çocuğun kaybolması ile başlayan olaylar zincirini ele alıyor. Çöp kamyonu şoförü olan Donald (Andrew Scott), konuyla ilgili bir saplantı geliştirir ve bir dedektif olayı araştırmaya başlar. Ancak bu araştırma süresince ve sonrasında, akla bile gelmeyecek durumlarla karşılaşır.

 

Senaryosu Brendan Higgins tarafından kaleme alınan A Dark Place’in yönetmen koltuğunda ise Kutsanmış7 Saniye, İsyan, Mezara Kadar, Malice in Wonderland filmlerinin de yönetmenliğini üstlenen Simon Fellows oturuyor.

 

A Dark Place’te, Andrew Scott’a Griff Furst, Catherine Dyer, J.D. Evermore, Sandra Ellis Lafferty gibi isimler eşlik ediyor. 24 Haziran 2018’de, Edinburgh Uluslararası Film Festivali'nde prömiyeri yapılan film, 29 Mart 2019’da İngiltere’de, 12 Nisan 2019’da ise Amerika’da vizyona girecekken, filmin ülkemizdeki vizyon tarihiyle ilgili bir bilgi henüz bulunmuyor.