Heyecanla Beklenen Shazam! 6 Güç’ten Yeni Fragman Geldi

05.03.2019 12:26

5 Nisan 2019’da beyaz perdede seyirciyle buluşacak olan fantastik film Shazam! 6 Güç’ten yeni bir fragman yayınlandı.


Spiral, Shades of Ray, Chuck, Thor: Karanlık Dünya, Heroes Reborn gibi yapımlarda yer alan Zachary Levi'nin 6 farklı süper güce sahip kahramana hayat verdiği fantastik aksiyon filmi Shazam! 6 Güç’ün senaryosunu Henry Gayden ve Darren Lemke kaleme alıyor. Heyecanla beklenen DC filminin yönetmen koltuğunda ise Işıklar Sönünce ve Anabelle: Kötülüğün Doğuşu filmlerinin de yönetmenliğini üstlenen David F. Sandberg oturuyor.

 

Shazam! 6 Güç’ün konusu ise şöyle: “Birçok koruyucu ailenin yanından kaçmış kimsesiz bir çocuk olan 14 yaşındaki Billy Batson (Asher Angel), kendisini yanına alan son ailede, başka kimsesiz çocuklarla birlikte yaşama şansı bulur. En yakın arkadaşı ise engelli bir genç olan Freddy (Jack Dylan Grazer) olur. Billy, bir gün metroda yolculuk ederken karşısına çıkan antik çağlardan kalma büyücü, ona adını söylediği anda Billy'ye yetişkin bir süper kahramana dönüşme gücü verir. Shazam! (Zachary Levi) olarak güçlerini keşfetmeye çalışan Billy, bir yandan da kötü kalpli Dr. Thaddeus Sivana'yı (Mark Strong) durdurmakla uğraşacaktır.” 

 

Ülkemizde 5 Nisan 2019 tarihinde vizyona girecek olan Shazam! 6 Güç’ten, vizyon tarihine bir ay kala yepyeni bir fragman geldi. Haydi izleyelim!