Will Smith, Serena ve Venus Williams 'ın Babasını Oynayacak

05.03.2019 14:53
Will Smith, Serena ve Venus Williams 'ın Babasını Oynayacak

Hollywood fısıltı gazetesine göre, tenis efsaneleri Serena ve Venüs Williams’ın hikayeleri üzerine çekilmesi planlanan King Richard isimli filmde, kızların babasını canlandırması için Will Smith ile anlaşıldığı konuşuluyor.


Geçtiğimiz günlerde, 2021’de vizyonda yer bulması planlanan Suicide Squad filminde Will Smith’in yer almayacağı açıklanmıştı. Çok kısa süre sonra ise, Will Smith için yeni bir proje konuşulmaya başlandı. Tenis efsaneleri Serena ve Venüs Williams’ın hayatlarını ve onları bu noktaya getirmek için babaları Richard Williams’ın yaptığı fedakarlıkları konu alacak olan King Richard isimli filmde, kız kardeşlerin babasını Will Smith’in canlandırılacağı dedikoduları yayıldı.

 

Zach Baylin tarafından kaleme alınan King Richard’ta, hiç tenis geçmişi ve bilgisi olmayan Richard Williams’ın, kızlarının kariyerini adım adım nasıl planladığı anlatılacak. Richard Williams, kızları henüz 4 yaşındayken, onların kariyer planını 78 sayfalık bir dosya olarak hazırlamış, ardından da onlara tenis oynamayı öğretmiş. King Richard, bu çalışmalara ve çalışmaların sonucunda Williams kardeşlerin nasıl efsane olduğuna ışık tutacak. Tenis efsanesi kız kardeşlerden Serena Williams’ın 23, Venüs Williams’ın ise 7 Grand Slam Turnuva galibiyetiyle tenis dünyasına altın harflerle isimlerini yazdırdıkları, görmezden gelinemeyecek bir gerçek.

 

Detayları konusunda henüz çok fazla bilgi olmayan bu projeyle birlikte, Will Smith’in programı epey yoğunlaşmış gibi görünüyor. Will Smith’i 24 Mayıs’ta Aladdin, 6 Eylül’de Ajanlar İş Başında ve 11 Ekim’de Gemini Man’de beyaz perdede izleyeceğiz. Ayrıca Smith'i 2020’de, Bad Boys for Life’ta Dedektif Mike olarak da göreceğiz.