Merakla Beklenen Midsommar Fragmanı Yayınlandı

06.03.2019 12:05

Geçtiğimiz yılın güçlü filmlerinden olan Hereditary’nin yönetmeni Ari Aster’in yeni çalışması Midsommar’ın resmi fragmanı yayınlandı.


2018 yılında vizyona girmesinin ardından 70 milyon dolar hasılat yapan ve oldukça rağbet gören Hereditary’nin senaristi ve yönetmeni Ari Aster’ın yine hem senaristi hem de yönetmeni olduğu bir film olan Midsommer heyecanla bekleniyor.

 

İsveç'in küçük bir kasabasında, yaz gün dönümü etkinlikleri kutlama ritüellerine katılan genç bir çiftin, yerel bir pagan kültünün avı haline gelişini konu alan Midsommar korku, gizem ve dram ögeleri içeriyor.

 

Filmin oyuncu kadrosunda, Aster’in başarılı yapımı Hereditary’den de tanıdığımız Florence Pugh yer alıyor. Güzel aktriste Midsommer’da, Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızının Yolculuğu, Labirent: Ölümcül Kaçış, Diriliş yapımlarından Will PoulterPaterson, The Good Place, They Remain yapımlarından William Jackson HarperTransformers:Kayıp Çağ, Macbeth, Mogli: Orman Çocuğu yapımlarından Jack Reynor ve Islah Adası, Steppeulven, Tur&Retur yapımlarından Julia Ragnarsson eşlik ediyor.

 

Çekimleri Budapeşte’de yapılan Midsommar, ABD'de 09 Ağustos 2019’da vizyona girecek.