Suicide Squad’da Will Smith Yerine Rol Alacak İsim Belli Oldu

07.03.2019 10:54
Suicide Squad’da Will Smith Yerine Rol Alacak İsim Belli Oldu

Geçtiğimiz günlerde, Suicide Squad’ın devam filminde yer almayacağını bildiren Will Smith’in yerini Idris Elba dolduracak.


DC'nin sevilen çizgi romanlarından uyarlanan ve renkli karakterleri beyaz perdeyle buluşturan Suicide Squad’ın devam filminin çekileceği resmi olarak duyurulmuştu. Ancak, filmde hangi karakterlerin devam edip hangilerinin etmeyeceği bilinmiyordu. Geçtiğimiz günlerde de, Deadshot rolü ile filmde yer alan Will Smith, “zamanlama problemlerinden dolayı” filmde yer alamayacağını açıklayarak Warner Bros ile dostça bir ayrılık konuşması yapmıştı.

 

Yeni Suicide Squad’ın senaryosunda da imzası olan yönetmen James Gunn bu gelişmeler üzerine, hızlı bir şekilde filme yeni bir Deadshot bulmak için çalışmalara başladı. İvedi çalışmaların sonucunda ise Thor, 28 Hafta Sonra, Hayatlet Sürücü 2: İntikam Ateşi, Yenilmezler 2: Ultron Çağı, Amerikan Gangsteri yapımlarından tanıdığımız İngiliz aktör Idris Elba ile anlaşmaya varıldığı açıklandı.

 

İlk Suicide Squad filminde, Amanda Waller'ın (Viola Davis) önderlik ettiği gizli istihbarat servisi ARGUS, mücadele ettiği gizemli bir örgütlenmeyi yenebilmek için hapiste tuttuğu tehlikeli suçlulardan bir ekip kuruyordu. Kendilerine neredeyse imkansız bir görev verilen ekipte Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) ve arkadaşları yer alıyordu. Suicide Squad 2’de hangi kahramanların yer alacağı henüz netlik kazanmamış olsa da, Harley Quinn’in kadın kahramanların yer alacağı başka bir filminin olacağı söylentileri dolaşıyor.

 

Will Smith’in kadroda yer almayacağını açıklamasının ardından çekimleri ileri bir tarihe atılan filmin, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki vizyon tarihi ise 6 Ağustos 2021 olarak açıklandı.