Scarlett Johansson’lı Black Widow’a Sürpriz İsimler

09.03.2019 15:48
Scarlett Johansson’lı Black Widow’a Sürpriz İsimler

2020’de vizyona girmesi heyecanla beklenen Scarlett Johnson’ın başrolünde oynadığı Black Widow’un oyuncu kadrosuna dair haberler gelmeye başladı.


Geçtiğimiz yıl içerisinde Marvel’in, Black Widow karakterinin solo filminin çekileceği haberi resmi olarak verilmişti. Ancak filmin yönetmen arayışının oldukça uzun sürmesi ve stüdyonun yoğunluğu nedeni ile, henüz çekimlerine başlanamayan filmden oyuncu kadrosundan ipuçları gelmeye başladı.

 

Başrolünde daha önce Iron Man 2’de de Black Widow olarak gördüğümüz, Scarlett Johnson’ın yer alacağı filmde, diğer kadın karakterler için düşünülen isimlerin bir listesi sızdı. Listede Harry Potter serisiyle yakından tanıdığımız Emma Watson’ın yanı sıra Dar Zuzovsky, Alice Englert,  ve Florence Pugh gibi isimler yer alıyor. Söylentiler ise filmin Berlin Sendromu ve Savaşın Gölgesinde gibi yapımlardan tanıdığımız yönetmeni Cate Shortland ve Marvel ekibinin kararlarını Emma Watson’dan yana kullandıkları yönünde…

 

Bir diğer oyuncu duyumu ise, filmin kötü adamı olarak American Horror Story, Friends with Benefits ve Oscarlı Moonlight gibi yapımlarda rol almış olan Andre Holland’ın düşünüldüğü yönünde oldu. Halen oyuncu görüşmeleri sürdüğü bilinen Black Widow için, tek görüşülen aktörün Andre Holland olmadığı bilinse de, diğer isimler henüz gün yüzüne çıkmadı.

 

Vizyon tarihi henüz netlik kazanmayan solo filminden önce, Black Widow, 26 Nisan 2019 tarihinde Avengers: Endgame filminde beyaz perdede sevenleriyle buluşacak.