Cobra Kai’nin Merakla Beklenen 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

09.03.2019 16:20

Efsanevi Karate Kid’in devamı niteliğinde olan Youtube dizisi Cobra Kai’nin merakla beklenen 2. sezonuna ait fragman, sevenlerinin beğenisine sunuldu.


2. sezonu 24 Nisan tarihinde izleyicisiyle buluşacak olan Cobra Kai’nin başrollerini Karate Kid filmlerinden tanıdığımız Ralph Macchio ile William Zabka paylaşıyor. Yeni sezonda Johnny, intikam peşinde koşmaya devam ederken Danny, yeni dövüş okulunun heyecanıyla kendi macerasının peşinden gidiyor.

 

Cobra Kai’nin yönetmen koltuğunda American Pie: Reunion ve Harold and Kuman Escape From Guantanamo Bay filmlerinden tanıdığımız Jon Hurwitz ve aynı yapımlarda ona eşlik eden Hayden Schlossberg oturuyor. Dizinin senaryosunda da imzası bulunan yönetmenlerle; Warrior’s Gate, The Transporter Refueled, Taken serisi filmlerinin kalemi Robert Mark Kamen ve Hot Tub Time Machine filminden Josh Heald birlikte çalışıyor.

 

Başrollerinde Ralph Macchio ve William Zabka’nın yer aldığı Cobra Tai’nin oyuncu kadrosunda Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Mary Mouser gibi isimler de seyirciyle buluşuyor.

 

2. sezonu 24 Nisan’da YouTube Premium üzerinden izlenebilecek olan internet dizisi Cobra Kai'nin yeni fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz!