Tessa Thompson’ın Başrolünde Yer Aldığı “Sylvie”nin Kadrosu Zenginleşiyor

10.03.2019 15:03
Tessa Thompson’ın Başrolünde Yer Aldığı “Sylvie”nin Kadrosu Zenginleşiyor

2020’de vizyona girmesi heyecanla beklenen Sylvie’nin kadrosuna Eva Longoria ve Aja Naomi King eklendi.


Merakla beklenen film Sylvie, babasının müzik dükkanında çalışan bir kız ve dükkanda geçici süreyle çalışmaya başlayan, umut vaad eden saksafon sanatçısının yaz aşkını ve yolları ayrılan ikilinin, yıllar sonra yollarının nasıl inanılmaz bir şekilde keşiştiğini konu alıyor. Dram türündeki filmin başrollerindeki Sylvie’yi Telefondaki Yabancı, Thor : Ragnarok, Creed: Efsanenin Doğuşu yapımlarından tanıdığımız Tessa Thompson üstlenirken; gelecek vadeden saksafoncu Robert ’a ise Beasts of No Nation, Ateşe Ateş, Hello, My Name is Doris yapımlarından tanıdığımız Nnamdi Asomugha hayat veriyor.

 

Sinemaseverler tarafından merakla beklenen Sylvie’nin kadrosu hakkında gelen haberler ise heyecanı arttırıyor. Filme Carmen rolünde, Desperate Housewifes dizisinin sevilen yıldızlarından Eva Longoria’nın katılacağı açıklandı. Güçlü bir kadroyla beyaz perdeyle buluşacak olan filmin yıldız yağmuru bu kadarla bitmiyor. Sylvie’de, Mona karakterine ise sevilen dizilerden How to Get Away With a Murder?’ın yıldızı Aja Naomi King hayat verecek.

 

Çekimlerine Los Angeles’ta başlanan filmin, senarist ve yönetmenliğini ise Homecoming ile tanınan Eugene Ashe üstleniyor.