Hakan: Muhafız, İstanbul Film Festivali’nde Bir İlke İmza Atacak

14.03.2019 13:33
Hakan: Muhafız, İstanbul Film Festivali’nde Bir İlke İmza Atacak

Bu sene 38.'si düzenlenecek olan İstanbul Film Festivali'nde, Netflix’in ilk Türk orijinal yapımı Hakan: Muhafız’ın ikinci sezonunun galasının yapılacağı duyuruldu.


5-16 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 38. İstanbul Film Festivali’nde, bir ilk gerçekleştirilecek. Netflix’in sevilen dizisi Hakan: Muhafız’ın ikinci sezonunun ilk iki bölümü, festivalde galasını yaparak sevenleriyle buluşacak. Geçtiğimiz günlerde, dizinin yeni sezon duyurusu bir video ile yapılmış ve merakla beklenen dizinin izleyici ile buluşma tarihi 26 Nisan 2019 olarak duyurulmuştu.

 

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Mehmet Kurtuluş ve Okan Yalabık gibi isimlerin paylaştığı Netflix'in ilk orijinal Türk dizisi olan Hakan: Muhafız'ın ikinci sezonu, başarılı bir açılış sezonunun ardından heyecanla bekleniyor.

 

Sıradan bir genç olan Hakan’ın, kendisine biçilen bir görev yüzünden İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesini ve yaşantısının bir anda alt üst olmasını konu alan dizinin ikinci sezonunun ilk iki bölümünün 38. İstanbul Film Festivali’nde yayınlanmasının ardından dizi, 26 Nisan tarihinde dijital platform üzerinden hayranlarıyla buluşacak.

 

Ayrıca festivalin, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere bir sürprizi olacak. Festivalde, hafta içi 11.00, 13.30 ve 16.00 seanslarının öğrenci biletleri 2 TL’den satışa sunulacak.