Matt Smith'in Charles Manson'ı Canlandırdığı Charlie Says'ten İlk Fragman Yayınlandı

14.03.2019 14:10
Matt Smith'in Charles Manson'ı Canlandırdığı Charlie Says'ten İlk Fragman Yayınlandı

Bir seri katil hikayesi olan American Psycho filmi ile övgülere boğulan Mary Harron'ın yönetmen koltuğunda olduğu Charlie Says filminden ilk fragman yayınlandı.


Mary Harron, yeni filmi Charlie Says ile bu defa Amerika'nın en azılı suçlularından olan ve kurduğu tarikattaki takipçilerine de cinayetler işleten seri katil Charles Manson'ın ve tarikat üyelerinin hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Filmin senaryosunu ise American Psycho'nun senaristi olan Guinevere Turner kaleme aldı.

 

Manson Ailesi olarak anılan çarpık tarikata katılıp cinayetten dolayı müebbet hapse mahkum edilen Susan Atkins, Patricia Krenwinkel ve Leslie Van Houten'ın hikayesinin anlatıldığı film; cezaevindeki mahkumlara ders vermek için hapishaneye giden ve bu üç kadının işledikleri suçlar hakkındaki gerçeklerle yüzleşmesini sağlayan Karlene Faith'in kitabından beyaz perdeye uyarlanacak. Filmin merkezinde yer alan kadınları Hanna Murray, Suki Waterhouse ve Sosie Bacon canlandırırken, seri katil Charles Manson'a ise Matt Smith hayat veriyor. 

 

Prömiyerini 2018 yılında 75. Venedik Film Festivali'nde yapan Charlie Says, 10 Mayıs'ta Amerika'da gösterime girecek. Fakat filmin Türkiye'de vizyona girip girmeyeceği henüz belli değil.