Marvel’in İlk Asyalı Süper Kahraman Filminin Yönetmeni Belli Oldu

15.03.2019 13:41
Marvel’in İlk Asyalı Süper Kahraman Filminin Yönetmeni Belli Oldu

Marvel Stüdyoları’nın ilk Asyalı süper kahraman filminin yönetmen koltuğunda Destin Daniel Cretton oturacak.


Marvel Sinematik Evreni'nin ilk Asyalı kahraman filmi Shang-Chi'nin çekimlerine başlandı. Dövüş sanat kahramanı bir karakter üzerine kurulu olacak hikayanin yönetmenliğini Rami Malek ve Brie Larson’lı Kısa Dönem 12 ve The Glass Castle filmlerinden tanıdığımız Destin Daniel Cretton üstleniyor.

 

Çizgi romanlarda Çin'de yaşayan, Çinli bir baba ve Amerikalı bir annenin çocuğu olan Shang-Chi, babası Fu-Manchu tarafından bir Kung Fu ustası olarak yetiştirilir. Sosyal çevresinden izole tutularak sert bir eğitimden geçen kahramanımız, inanılmaz yeteneklere sahip olur. Fakat, zamanla babasının ona bu eğitimi çok da iyi niyetli bir şekilde vermediğini anlayacaktır. İlk olarak 1973’te Marvel dünyasına merhaba diyen Shang-Chi’nin filmi, Marvel hayranları tarafından da heyecanla bekleniyor.

 

Merak uyandıran yapımın senaristliğini ise Mahşerin Dört AtlısıDoom, Cehennem Melekleri gibi filmlerden tanıdığımız Dave Callaham üstleniyor. Başarılı senaristin gelecek sene vizyona girecek olan Wonder Woman 1984'te de imzası bulunuyor.

 

 Shang-Chi’nin oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.