Netflix’in Yeni İnteraktif Dizisi You vs. Wild’ın Fragmanı Yayınlandı

19.03.2019 22:56

Black Mirror: Bandersnatch’in gördüğü büyük ilgiden sonra, benzer formattaki bir dizi projesini hayata geçiren Netflix, You vs Wild’ın ilk fragmanını izleyicilerin beğenisine sundu.


İlk etapta 8 bölüm olarak dijital platformda yer bulacak olan interaktif dizi You vs Wild’ın başrolünde ise, “Hayatta Kalma Uzmanı” olarak tanınan Bear Grylls yer alacak. Merakla beklenen interaktif Netflix dizisi, 10 Nisan’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Uzun yıllardır Discovery Channel’da yaptığı Man vs. Wild ismindeki doğada hayatta kalma programıyla, kendine has bir hayran kitlesine sahip olan Bear Grylls’in başrolünü üstleneceği You vs. Wild dizisi de, benzer bir içeriğe sahip olacak. İzleyicinin Grylls’in macerasına ortak olabileceği ve hatta onu kontrol edebileceği 8 bölümlük dizinin ilk fragmanı, dizi hakkında tüyolar da veriyor.

 

Rol alacağı yeni interaktif dizisi için riskin yüksek olduğunu belirten Bear Grylls, ayrıca türünün ilk örneği olacak bu yapımda olmakta gurur duyduğunu ve izleyicilerinin onun yerinde olarak doğayı keşfedecek olmalarının oldukça heyecan verici olduğunu belirtti.

 

You vs. Wild, izleyicisiyle 10 Nisan 2019’da Netflix dijital platformu üzerinden buluşacak. Merakla beklenen interaktif dizinin ilk fragmanı yayınlandı.